Repülőgépmakett-bolt nyílt Ferihegyen

  Megnyílt a Budapest Airport 2. Terminálján a repülőgép-maketteket, tartozékokat és kiegészítőket árusító szakbolt. A HANGAR 2A névre keresztelt üzlet a Budapesten leggyakrabban látott típusok - köztük az ex-Malév gépek - mellett számos más különleges repülőgép kicsinyített másolatait kínálja a gyerekjátéktól az egészen élethű minőségig.

  Számos Budapesten megforduló légitársaság jól ismert géptípusa kapható, de olyan makettek is helyet kaptak a polcokon, amelyek eredetiben még soha, vagy csak nagyon ritka alkalmakkor látott vendégek a magyar főváros Vannak itt a felfújható műanyag repülőgép játékoktól kezdve a nagyon pontos, élethűen festett és több tízezer forintba kerülő, elsősorban gyűjtőknek szánt ritkaságok is. A közepes árfekvésben kapható pl. az Airbus A 330-as interkontinentális gépe (több légitársaság festésével) valamint az elmaradhatatlan Airbus A 380-as, amely nemcsak slágertermék, de egyben a budapesti repülőtér egyik megbecsült vendége volt 2011 október másodikán, amikor a Lufthansa óriásgépe leszállt Budapesten.

  A kínálatból természetesen nem hiányozhatnak az ex-Malév repülőgépek sem, a HANGAR 2A üzletben két típussal találkozhatunk: a volt nemzeti légitársaság utolsó flottájának gerincét alkotó Boeing 737-essel két méretben, valamint a Malév fennállásának 65. évfordulójára készült különleges retró festésű Bombardier Q400-assal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!