Budapest legbarátságosabb pincére

  Budapest legbarátságosabb pincére

  Forintos Gábor lett Budapest legbarátságosabb pincére, a hivatalos eredményhirdetésre és ünnepélyes díjátadóra pénteken került sor. Az internetezők szeptember 21-ig értékelhették a legbarátságosabbnak jelölt felszolgálókat – írja a verseny weboldala, a Legbaratsagosabbpincer.hu.

  Mitől barátságos egy pincér? A magabiztos gyakorlati tudás az egyik legfontosabb része a barátságosságnak, ugyanis azok az emberek, akik ilyen tudás birtokában vannak, sokkal nyitottabban, magabiztosabban kommunikálnak a világgal. Szintén kiemelt helyen szerepel az attitűd, problémakezelés, empátia és persze a mosoly is. A Pincér Akadémia által szervezett akció célja, hogy a vendégek barátságos és szakmailag felkészült pincérekkel találkozzanak az éttermekben. A Legbarátságosabb pincér versenyre bármilyen magyar felszolgálót nevezhettek a budapesti étteremvezetők.

  Az elmúlt hónapokban a vendégek lelkesen értékelték a legbarátságosabbnak jelölt budapesti pincéreket: a versenyre nevezett felszolgálók több mint 4700 szavazatot kaptak. A legbarátságosabbnak végül Forintos Gábor, a Zila Kávéház és Étterem pincére ítéltetett, a másodk helyezett Baranyi András, a Csülök Vendéglő felszolgálója lett. A harmadik Deák Gábor lett, a Café Ponyvaregényből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!