Orosz turistákért kampányol az MT Zrt.

  Orosz turistákért kampányol az MT Zrt.

  A jekatyerinburgi székhelyű Ural Airlines légitársaság október 3-án indítja első járatát az Ural régió fővárosából Budapestre. A járatnyitás apropóján a Magyar Turizmus Zrt. három részből álló kampányt bonyolít le a Jekatyerinburg-Budapest járat és Magyarország mint turisztikai úti cél népszerűsítése érdekében.

  A kampány egyik elemeként, szeptember 20-án három hónapos online kampányt indított az MT Zrt. Oroszországban. Az új járattal továbbá 9 orosz újságíró érkezik hazánkba, akik Budapest és környékének turisztikai lehetőségei mellett Hévíz turisztikai kínálatából is ízelítőt kapnak.

  A Jekatyerinburg-Budapest járatot és Magyarországot mint turisztikai desztinációt az október 5-6-án tartott jekatyerinburgi ExpoTravel 2012 kiállítás keretében is népszerűsíti az MT Zrt.

  Oroszország hazánk top 10 turisztikai küldőpiacának egyike. A KSH szerint 2011-ben közel 462 000 orosz vendégéjszakát regisztráltak a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken, ami 23,5 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Az orosz beutazóturizmus lendülete töretlen: a KSH legfrissebb, 2012. január-júliusi statisztikai adatai szerint 31,6 százalékkal bővült a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken regisztrált orosz vendégéjszakák száma az előző év azonos időszakához képest.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!