Nagyobb lett az idei csokifesztivál

  Nagyobb lett az idei csokifesztivál

  Az idén az előzetes jelentkezések és igények alapján, valamint a látogatók jobb, komfortosabb kiszolgálása érdekében idén lényegesen nagyobb területet fognak elfoglalni a Budai várból – írják a szervezők a rendezvény honlapján. Az idei Édes Napok már 4 napos, idén szeptember 20-23-ig tart.

  Egy dolog azonban nem változik, továbbra is kizárólag a minőségi édességeket gyártó és forgalmazó kiállítóknak biztosítanak helyet a fesztiválon. 2011-ben Sarah Jane Evans, a londoni Academy of Chocolate alapítója volt a díszvendég. Idén Chloé Doutre-Roussel lesz a díszvendég, aki a híres Csokoládé szakértő könyv szerzője. Tagja a londoni Academy of Chocolate-nak, ezen felül az, egyik legkomolyabb londoni kereskedőház, a Fortnum and Mason csokoládészakértője.

  Az idei évtől minden évben más-más vendég országot hívnak meg a rendezők. Ez évben Németország fogadta el a meghívásukat, akik részben, mint turisztikai desztinációt reklámozzák országukat, másrészt a német csokoládé- és édességgyártó manufaktúrák termékeit hozzák el hazánkba, írja a Turizmus Online.

  A rendezvényre a felnőtt jegy 2000, a nyugdíjas 1500, a gyerekjegy pedig (12 éves korig) 1000 forintba kerül, további infók a honlapon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!