Virgin üzlet nyílt a budapesti repülőtéren

Virgin üzlet nyílt a budapesti repülőtéren

Első magyarországi repülőtéri üzletét nyitotta meg a Virgin a Budapest Airport 2A Terminálján. A Lapker Zrt. által üzemeltetett szaküzlet főként elektronikus eszközöket és könyveket árul a terminálon, miközben a hagyományos last-minute vásárlásokhoz is kínál ajándéktárgyakat. Ez az első ilyen jellegű Virgin üzlet Magyarországon.

Régi hiányt pótol a Virgin új repülőtéri üzlete a 2A Terminál tranzit területén. A budapesti repülőtér kínálatából eddig hiányzott az könnyű szórakoztató elektronika, a különféle audio- és video lejátszó berendezések, a tablet-méretű elektronikus eszközök, a különféle mobiltelefon töltők, USB-kábelek, fejhallgatók és még sok más olyan árucikk, amit az utazók szinte természetesnek vesznek a világ bármely repülőterén.

A ferihegyi Virgin üzletnek azonban ennél szélesebb a kínálata, hiszen az utazáshoz szükséges kellékek mellett megtalálhatók a bolt kínálatában az utazási- és szépirodalmi könyvek, a Magyarországgal kapcsolatos emléktárgyak, a kisebb ajándékok, idegen nyelvű magyar szakácskönyvek, delikáteszek és természetesen az édességek is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek