Rendhagyó városnézés a Király utcában

  Rendhagyó városnézés a Király utcában

  Zenei programokkal tarkított városnéző sétákra invitálja az érdeklődőket a KultUnio Klaszter és a Királyutca-designutca Klaszter szeptember 15-16-án a civilek éjszakája és a kulturális örökség napjai alkalmából.

  A budapesti Király utcában szombaton és vasárnap is ingyenes vezetett sétákat szerveznek 11 és 14 órai kezdettel az utca Deák tér felőli sarkától indulva, szombaton pedig az üzletek meghosszabbított nyitvatartással este 9 óráig várják a vásárlókat – közölték a szervezők az MTI-vel.

  A VII. kerület nagyobb részét bebarangoló három órás "örökségséták" vasárnap 10, illetve 13 órakor a Zsinagógától indulnak és a kerület kis utcáin keresztül olyan helyszíneket érintenek majd, mint a Kosher Shop, a Spinoza Színház, a Klauzál tér, a Fogasház, valamint a Szimpla kert.

  A túrákat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) idegenvezetői tartják magyar nyelven az országos eseménysorozatok kapcsán. A séta közben az egyes érintett helyszínek meglepetés programmal, frissítővel, kóstolókkal kedveskednek a résztvevőknek. A szervezők a hétvégén a zene segítségével még élőbbé, vidámabbá varázsolják a belvárosi utcákat, hiszen a túraútvonalak mentén 12 helyszínen utcazenészek szórakoztatják az arra járókat.

  Részletes információk a programról a www.kiralyutcadesignutca.hu címen találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!