Mercedesszel furikázhat Elefántcsontparton

Mercedesszel furikázhat Elefántcsontparton

Egzotikusabbnál egzotikusabb helyeken nyit új állomásokat Európa legnagyobb autókölcsönző cége, a Sixt. Röviddel Kenya után júniustól már Elefántcsontparton is bérelhetők a vállalat autói az ország legnagyobb városának, Abidjannak repülőterén és a repülőtér felé vezető úton nyílt irodában – adta hírül a Turizmus.com.

Az év során még további kölcsönző helyeket is terveznek megnyitni az ország egykori fővárosában, majd a mai fővárosban – Yamoussoukroban – is. Azok, akik itt akarnak gépkocsit bérelni, a Mercedes különféle típusai közül válogathatnak a kompakt A-osztálytól kezdve a középkategóriás C-osztályon keresztül egészen az E- és S modellekig, de ha valaki városi terepjárót keres, azt is megtalálja. A Mercedes azért jut kitüntetett szerephez az elefántcsontparti Sixt irodákban, mert a cég franchise-partnere egy Mercedest forgalmazó cég, a STAR Auto.

Elefántcsontpart a tizennegyedik ország Afrikában, ahol a Sixt már jelen van, eddig Angola, Egyiptom, Líbia, Madagaszkár, Marokkó, Mozambik, Nigéria, Dél-Afrikai Köztársaság, Szudán, Tanzánia, Tunézia és Kenya szerepelt a kínálati palettán. „A magyar utazók akár a Sixt.hu oldalról kiindulva is kiválaszthatják azt a kocsit, amit majd az elefántcsontparti repülőtéren fel szeretnének venni" – mondta el Dévai Gábor, a Sixt magyarországi képviseletének vezetője a Turizmus.com-nak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek