Öt csillagot kapott a hévízi Lotus Therme

Öt csillagot kapott a hévízi Lotus Therme

Idén májustól nemzetközileg is elismert ötcsillagos wellness szálloda lett a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz. A vendéglátóhely a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közgyűlésén kapta meg a kiemelkedő minősítést. Magyarországon a Lotus Therme a 225. minősített szálloda a Hotelstars Union égisze alatt, és az egyetlen hazai ötcsillagos wellness hotel.

A Hotelstars Union minősítési rendszerében ugyanazok a vizsgált kritériumok minden szálloda esetében a Hotelstars-hoz csatlakozott tagországok szállodáiban. A jelenleg 11 országban (Ausztria, Csehország, Észtország, Hollandia, Lettország, Livánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Svájc, Svédország) jelenlévő szervezet több mint 18 ezer szállodát minősített már ezekben az országokban.

A minősítéshez a maximálisan elérhető 860-ból minimum 570 pontot kellett elérni, a Lotus Therme 666 pontot kapott. A kritériumok alapján a szálloda egész területét, komplett működését, szolgáltatási színvonalát vizsgálták.

A Lotus változatos programokkal is várja a hotelbe látogatókat. Ebben az évben a "hat érzék" jegyében tematikus hónapokkal várják vendégeiket. A tematikus hónapokban mindig az aktuális érzékre koncentrálva állítanak össze programokat. Nagy sikere volt az ízlelés hónapjában megrendezett fűszer-felismerő versenynek és az "ízek utcájának", ahol környékbeli bio-termelők kínálták kóstolásra házi készítésű különlegességeiket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek