Nyárköszöntő rozéünnep a fővárosban

Kiemelt rosépalettával, zenés programokkal és különleges menüvel várja látogatóit a Rosalia éves magyar rozémustra a fővárosban május első hétvégéjén.

A budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpont termeiben és teraszán illetve a Gesztenyéskertben május 4. és 6. között széles borkínálatot, kiemelt rozépalettát kóstolhatnak végig a fesztivál látogatói. A borokhoz Buday Péter, az étterem séfje különleges menüt állított össze.

A Rosé Garden ingyenesen látogatható rendezvényén kristály kóstolópohár vásárolható. Az első száz női vásárló rózsát, az első száz férfi pedig cseppőrt kap ajándékba. A rendezvényközpontban május 5-én bemutatják a szinte teljes magyar rozékínálatot, amely a háromezer forintos belépőjeggyel szabadon kóstolható.

Fellép a rendezvényen a D'Vine Trio, Orosz Zoltán harmonikaművész, Farkas Sándor bárzongorista és a Gayer Mátyás Trió is. A MOM Kulturális Központban lesz moldvai csángó népzene, tánc- és daltanítás, fellép a Zurgó Dió. Megtekinthető lesz Iván Ildikó operaénekes, festőművész kiállítása is. A fesztiválról részletes információk olvashatóak a www.rosalia.hu oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek