Nyárköszöntő rozéünnep a fővárosban

  Kiemelt rosépalettával, zenés programokkal és különleges menüvel várja látogatóit a Rosalia éves magyar rozémustra a fővárosban május első hétvégéjén.

  A budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpont termeiben és teraszán illetve a Gesztenyéskertben május 4. és 6. között széles borkínálatot, kiemelt rozépalettát kóstolhatnak végig a fesztivál látogatói. A borokhoz Buday Péter, az étterem séfje különleges menüt állított össze.

  A Rosé Garden ingyenesen látogatható rendezvényén kristály kóstolópohár vásárolható. Az első száz női vásárló rózsát, az első száz férfi pedig cseppőrt kap ajándékba. A rendezvényközpontban május 5-én bemutatják a szinte teljes magyar rozékínálatot, amely a háromezer forintos belépőjeggyel szabadon kóstolható.

  Fellép a rendezvényen a D'Vine Trio, Orosz Zoltán harmonikaművész, Farkas Sándor bárzongorista és a Gayer Mátyás Trió is. A MOM Kulturális Központban lesz moldvai csángó népzene, tánc- és daltanítás, fellép a Zurgó Dió. Megtekinthető lesz Iván Ildikó operaénekes, festőművész kiállítása is. A fesztiválról részletes információk olvashatóak a www.rosalia.hu oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!