Félárú jegy a megrögzött Szigetelőknek

  Félárú jegy a megrögzött Szigetelőknek

  Az idei jubileumi Sziget fesztiválon 50 százalékos kedvezménnyel veheti meg hetijegyét, aki valamilyen módon igazolja, hogy már legalább három korábbi Szigeten részt vett. A jogosultak ehhez egy saját névre szóló érintésmentes (PayPass) OTP Maestro Fesztiválkártya igénylése után kaphatják meg a kedvezményt.

  "Az eddigi 19 Szigetnek mintegy ötmillió látogatója volt; a 20. rendezvény egyik fő célja a törzsszigetesek megszólítása. Azok kapnak kedvezményt, akik május 2. és július 15. között igénylik ezt a Fesztiválkártyát, és a fesztivál blogjára feltöltik korábbi karszalagjaik fotóit vagy más módon, például videókkal, sztorikkal kétség kívül igazolják, hogy már legalább három évben kint jártak a Szigeten" - jelentette be Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

  A Szigeten valamennyi MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával lehet fizetni. A helyszíni költésekhez pedig marad a tavaly már alkalmazott Metapay fesztiválkártya. A diákoknak újra jár az akár 50 százalékos csoportos kedvezmény, illetve a tavalyi újdonságok közül a percalapú mobiltelefonos belépő és a félárú jegy 23 óta utáni belépés esetén is elérhető lesz idén is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!