Közös Germanwings- és Austrian Airlines-járatok

A Germanwings és az Austrian Airlines az eddigi napi három járat helyett már napi öt járatot kínál utasainak a Bécs-Köln/Bonn útvonalon.

Miután a Germanwings és az Austrian Airlines – a Lufthansa két leányvállalata – tavaly decemberben elkezdte együttműködését, a két légitársaság most még szorosabbra fűzi kapcsolatát egymással: codeshare járatok üzemeltetésébe kezdenek.

A jövőben ennek megfelelően a Germanwings valamennyi Németország és Ausztria között közlekedő repülőgépe az Austrian Airlines OS-járatszámát is viseli majd, írja a Turizmus.com. A Germanwings és az Austrian Airlines az eddigi napi három járat helyett már napi öt járatot kínál utasainak a Bécs-Köln/Bonn útvonalon, Bécsből Stuttgartba pedig napi hét alkalommal közlekednek a codeshare-járatok. Újdonságként jelentkezik a Germanwings OS-járatszám alatt közlekedő közvetlen járata a Salzburg-Köln/Bonn és a Klagenfurt-Köln/Bonn útvonalon. A Germanwings járataira az osztrák légitársaság www.austrian.com címen elérhető oldalán is lehet helyet foglalni.

Az Austrian Germanwings-szel utazó utasai az Austrian fedélzeti szolgáltatásában részesülnek, azaz díjmentesen szállíthatnak poggyászt, továbbá külön térítés nélkül kapnak ételt és italt a fedélzeten. Az Austrian Airlines Bécsből világszerte 130 célállomást tesz elérhetővé utasai számára. A Bécsből érkező utazók a Germanwings köln/bonni, stuttgarti vagy hannoveri repülőterein történő átszállással érhetik el ezeket az úticélokat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek