Zágrábba indít járatot Pestről a Qatar Airways

  Május 9-től ismét lesz közvetlen légi összeköttetés Budapest és Zágráb között. A Qatar Airways Airbus A 320-asa naponta közlekedik a magyar és a horvát főváros között.

  A Qatar Airways népszerű dohai járata a budapesti forduló ideje alatt még egy rövid járatot be tud iktatni: május 9-től a nyári menetrend szerint a Dohából 12:15-kor érkező gép egy órát tölt Budapesten, majd továbbindul Zágrábba. Az 55 perces utat 55 perces forduló követi a zágrábi repülőtéren, majd a katari gép 16:05-re érkezik vissza Budapestre. A katari légitársaság megkapta az üzemeltetési jogot a két város közötti közlekedésre. A nyári menetrend szerint a Qatar Airways A 320-asa 17:05-kor indul vissza a Perzsa-öböl térségébe és mintegy öt órányi repülés után érkezik helyi idő szerint 23:20-kor Dohába.

  A Qatar Airways a Budapest-Zágráb útvonalon megkezdte a jegyárusítást, egy oda-vissza útra szóló jegy ára a világ ötcsillagos légitársaságának fedélzetén 58 800 forinttól kezdődik, beleértve az adókat és az illetékeket is. Repülőjegyet a légitársaság weboldalán, a www.qatarairways.com-on vagy a Szabadság téri Qatar Airways irodában valamint az utazási irodákban lehet foglalni. Az új járat egyelőre a nyári menetrendi időszak végéig, azaz október 27-ig szerepel a budapesti repülőtér kínálatában.

  A Qatar Airways 2011 januárjában kezdte üzemeltetni a Doha-Budapest járatot, amely tavaly szeptembertől már naponta közlekedik, kihagyva a bukaresti közbülső leszállást. A járat azért is népszerű, mivel Dohából egy sor ázsiai, indiai, afrikai és csendes óceáni desztinációra kínál kiváló átszállási lehetőséget. Budapestről kiindulva az egyik legrövidebb út mostantól Dohán keresztül vezet például Kínába, Ausztráliába vagy Szingapúrba.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!