Korlátlan büféebéd Giannival a hosszú hétvégén

Giannival olasz fiestát ígér a Gellért Hotel a hosszú hétvégére, korlátalan étel- és borfogyasztással. Más hotelek is kínálnak vasárnapi büféebédet, különféle akciókkal.

Megújítja hagyományos Sunday Brunch akcióját a Gellért Hotel. 2012. március 18-án dél és 15.00 óra között a Pomo d'Oro étterem tulajdonosa, Gianni Annoni és a séfje, Rosario Simeoli vendégszereplésével olasz fiestát rendeznek a szálloda éttermében, a Panorámában. Válozatlan áron, 5450 Ft-ért korlátlan fogyasztást ígérnek olasz ételekből és borokból, emellett gyerekprogramokat is szerveznek a büféebéd ideje alatt.

 

Gianni AnnoniForrás: Travelo

 

Sunday Brunch máshol

 

Sunday Brunch elnevezéssel jó néhány budapesti szálloda kínál akciós, hétvégi büféebédet. Csak néhányat említve az összes közül, a Kempinski Hotel éttermében, a Bistro Jardinben reggeli és ebédkínálat is szerepel a brunchban, alkalmanként rákokat, osztrigákat is kínálnak az ínyenceknek. Az Intercontintal éttermében, a Corsóban, a gyerekekre is gondoltak a menüsor kialakításakor, és azzal is, hogy játszóházat tartanak fent az étterem mellett. Szintén a gyerekekre összpontosít a Corinthia Grand Hotel étterme, a Royal, ahol VIK (Very Important Kids) fogásokkal készülnek a többi menü mellett.

A Hotel Meridien éttermében, a Le Bourbonban magyar és francia ízeket ígérnek, a borválasztékból pedig márciusban az Egri Borvár pincészetet emelték ki. A Hotel Radisson Blu Béke hotelben az első emeleten található Olive's étterem a hagyományos kínálata mellett kímélő és vegetáriánus menüsort is összeállít az igényeknek megfelelően.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek