Ágyba fekteti utasait a Lufthansa

  Konkurenseihez felzárkózva a Lufthansa már nemcsak első osztályú, de business osztályú utasainak is teljesen vízszintes ággyá alakítható üléseket kínál. A légitársaság a következő hónapokban érkező új Boeing 747-8-as gépein vezeti be először az új business osztályt, három-négy éven belül pedig teljes interkontinentális gépparkját átalakítja.

  A Lufthansa business osztály mostani szigorú kék és ezüst színvilágát is barátságosabbra cseréli, az új barna és szürke dizájn a cég belső hírlevele szerint olyan otthonossá teszi majd az utasteret, mintha egy nappali lenne. A cég meglévő gépeinek átalakítása során csökkenti turistaosztályának méretét, hogy elférjenek az új business ülések.

  Forrás: Origo

  A cég azt is bejelentette, hogy februártól magánrepülőgép-szolgáltatást kínál transzatlanti amerikai járataihoz csatlakozva. Utasai a Lufthansa-jeggyel egyidőben tudják lefoglalni a csatlakozó magángépet 21 észak-amerikai állomásra, vagy önálló Amerikán belüli utazásokat is. A szolgáltatást a Warren Buffett tulajdonában levő NetJetsszel közösen nyújtják, a céggel közösen a Lufthansa Private Jet Európában már üzemeltet hasonló szolgáltatást.

  A légitársaságok egymással versengve alakítják egyre kényelmesebbé első osztályú és business osztályú utastereiket. Az első osztályon már nemcsak teljesen vízszintes ágyak, de egész lakosztályok várják az utasokat, és míg a business osztály korábban csak egy nagy fotelt jelentett, manapság már egyre több cég – például a British Airways, a Finnair, az Etihad, a Cathay Pacific, a Turkish, a Swiss, a Qantas, a Qatar - kínál itt is teljesen vízszintes ágyat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!