Már PayPalt is elfogad a Malév

Újfajta fizetési módokat vezetett be a Malév, amelyekkel biztonságosan vásárolhatunk a cég weboldalán. Ha átutalással fizetünk, két napig tartják a lefoglalt jegyet, ha PayPallel, akkor nem kell minden vásárláshoz megadni a kártyaszámot.

Ezentúl banki átutalással, de még a szuper biztonságos PayPallal is kiegyenlíthetjük repjegyeink árát. A banki átutalás azoknak lehet előnyös, akik még megbeszélnék családtagjaikkal, barátaikkal az utazást, de olyan kedvezményes ajánlatra bukkantak, amire azonnal le akarnak csapni. Csak lefoglalják a járatot a légitársaság weboldalán, majd a banki átutalás opciót választják, így a visszaigazoló mail utasításait követve csak 48 órán belül kell elküldeni a repjegy árát.

Forrás: Travelo

 Amennyiben az átutalás helyett egy még biztonságosabb fizetési módot választanánk, a PayPalt kell használunk, vagy ha még nem vagyunk tagok, fiókot kell nyitnunk a www.paypal.com oldalon, ahol magyarul is rendelkezésre állnak az információk erről a remek rendszerről. A PayPal nagyon biztonságos, egyszerűen kezelhető, és világszerte elfogadott fizetési mód. Minden ötödik online vásárlás ezen keresztül zajlik, és több mint 103 millió aktív felhasználója van - ennyien csak nem tévednek. Egyszerűen regisztráljuk be kártyánkat, és elfelejthetjük az adataink kiadásától való rettegést. A fizetés innentől a PayPal oldalával történik, a kódjainkat nem kell újra és újra beírni. A Malév oldalán ezt az opciót választva a PayPal oldalára irányítanak, és itt fizethetünk a repjegyért.

Banki átutalással ezekbe az országokba vehetünk jegyet: Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Libanon, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Törökország.

PayPallal euróban, angol fontban, forintban és amerikai dollárban fizethetünk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek