Ünnepi élmények a Z(s)EPPELINNEL!

Hulló őszi falevelek, hűvös, már-már olykor a kabátunk alá is belopódzó hideg-téli szelek, eső, köd... mennyire nem szeretjük ezen érzéseket, igaz?

A Z(s)eppelin Utazási Iroda készen áll kimenekíteni Önöket a sokszor egyhangú, fakó őszi napok zimankójából és a hűvös ünnepi hétvégék valódi bársonyos élménnyé kovácsolódnak a széles adventi, karácsonyi és szilveszteri programkínálatukkal. 

Az adventi vásárok utánozhatatlan élményt nyújtanakForrás: Copyright: Fred Lindmoser/Fred Lindmoser

Utazzon szeretteivel a ragyogó fényfüzérekkel gazdagon feldíszített európai nagyvárosokba, kapcsolódjon ki és merítsen ihletet az ünnepi készülődéshez az adventi vásárok utánozhatatlan élményt nyújtó forgatagában sétálva. A mézeskalács, forró mustáros virsli és sült gesztenye felülmúlhatatlan illata, a mindig új ízekkel csábító, robosztus forralt boros üstök kínálata garantáltan megalapozzák az ünnepi hangulatot – és az étvágyat.

A megunhatatlan Bécs adventi forgataga, Krakkó és a Wawel ünnepi díszben, Salzburg és Hellbrunn adventi vásárai, Mariazell a hatalmas bazilikával programok mellett az édesszájúak igazi kedvence lesz a „csokoládé színház" Ausztriában, a romantikát kedvelők pedig idén ellátogathatnak a Salzach folyó partján álló oberndorfi kápolnába, ahol 190 évvel ezelőtt először csendült fel a „Csendes Éj".

A megunhatatlan bécsi adventi forgatagForrás: Travelo

A Z(s)eppelin a 2018-as esztendő méltó elbúcsúztatásáról is gondoskodott: búcsúztassa az óévet a Mediciek városában, Firenzében miközben kirándulásokat tesz a mindig csábító Toszkánában, tapasztalja meg az Isztriai-félsziget mindig nyüzsgő, tengerparti üdülőhelyeinek varázslatos téli nyugalmát, vagy akár üdvözölje az új évet Rómában, a monumentális Szent Péter téren személyesen meghallgatva a pápai áldást.
13 különböző szilveszteri program közül válogathat kedvére.

Biztosítsa helyét a jubileumi, téli katalógus útjain november 10-ig akár 10%-os kedvezménnyel az előfoglalási akciók keretében – az online kedvezménnyel összevonhatóan!

A részletekért keresse fel honlapunkat: www.zseppelin.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek