Best of Mátra Gyöngyösön

A friss, gyümölcsös borok mellé pezsgő programkavalkádot, nagyszerű élő koncerteket és sok-sok vidám családi elfoglaltságot kínál a Mátrai Szüreti Napok és Fehérborfesztivál szeptember 14-16. között.

Mátrai Szüreti Napok és FehérborfesztiválForrás: GYÖNGYÖS-MÁTRA TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a LÉTVÁGY legnépszerűbb dalait egy pohár üde mátrai borral a kezünkben hallgathatjuk a Mátrai Szüreti Napok és Fehérborfesztivál háromnapos ünnepén, Gyöngyös történelmi belvárosában, a Fő tér épületei között, ahol a legkiválóbb mátrai borászok kínálják majd boraikat.

Zenei aláfestés a borozáshozForrás: GYÖNGYÖS-MÁTRA TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

A zenei kínálatban a Honeybeast, a New Level Empire, Rácz Gergő vagy Oszvald Marika is helyet kapott. A programok péntek délutántól vasárnap estig zajlanak, természetesen gyermekműsorok is lesznek, de a legkisebbek kegyeit keresik majd a vidámparkban is, sőt a szüret oldtimer mezőgazdasági gépeinek kiállítását is garantáltan élvezni fogja az egész család.

Számos program a borfesztivál mindhárom napjánForrás: GYÖNGYÖS-MÁTRA TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

A számos program között bemutatkoznak majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös élvonalbeli kézilabdacsapatának játékosai is.

A fesztivál különleges alkalmat kínál baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára is, amelyek a XIX. Görgényi László főzőversenyen, a Borvirtus elnevezésű játékos és sok-sok nevetéssel tarkított ügyességi vetélkedőn, vagy akár a madárijesztő szépségversenyen is megmérethetik magukat.

Ideális alkalom baráti társaságok számáraForrás: GYÖNGYÖS-MÁTRA TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

A programok pénteken és szombaton retro discóval zárulnak, a borudvarban pedig az idén fennállása negyvenedik évfordulóját ünneplő Mátra Művelődési Központ csoportjai mutatkoznak be.

Hazánk második legnagyobb területű borvidékeForrás: GYÖNGYÖS-MÁTRA TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

Természetesen nem marad el a vásár sem, és a kiváló borokhoz illő étkek bőséges választékát is megtalálják hazánk második legnagyobb területű történelmi borvidékének központjában, Gyöngyösön, a Mátrai Szüreti Napok és Fehérborfesztivál alatt, szeptember 14. és 16. között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek