Csobbanjon a családdal Harkányban!

A mediterrán klímájú Harkányi Fürdőben mindent megtalálhat, amire egy emlékezetes családi vakációhoz szükség lehet- korhatár nélkül!

Vár Harkányfürdő!Forrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Olyan üdülőhelyet keres, ahol a strandolás mellett is talál magának szórakoztató programokat a család minden tagja? A mediterrán klímájú Harkányi Fürdőben júliusban mindent megtalálhatunk, amire egy emlékezetes vakációhoz szükség lehet- korhatár nélkül!

A közel 200 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Harkányi Fürdőben az árnyas, 13,5 hektáros őspark, szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja garantálja a tökéletes nyári kikapcsolódást minden vízrajongó számára.
A strandolás mellett idén júliusban a Fürdő szinte minden héten különleges programokkal kedveskedik az itt nyaraló családoknak.

Családi strandolásForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A Harkányi Strand is részt vesz a Strandok Éjszakáján meghosszabbított nyitva tartással, így július 27-én együtt számolhatjuk a csillagokat a medencékből.

Július 28-án pedig sor kerül a harkányi nyár legizgalmasabb versenyére, a Csúszdabajnokságra, ahol az idén is összemérhetik tudásukat a csúszdázás mesterei korosztálytól függetlenül!

CsúszdabajnokságForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Akik pedig inkább nyugalomra és testi-lelki feltöltődésre vágynak, ezen a nyáron is korlátlanul élvezhetik a fedett Látványfürdőt, a gyógymedencéket és a klasszikus gyógykezeléseket, illetve a wellness és spa szolgáltatásokat.

Látványfürdő és gyógymedencékForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Ha Harkányban jár, ne felejtsen el szavazni az Év Fürdője versenyen a Harkányi Fürdőre augusztus 31-ig, mivel az idén is rengeteg értékes ajándék kerül kisorsolásra a résztvevők között!

Részletek:
http://azevfurdoje.hu/harkany

További információk a Fürdőről és a Városról:
https://www.facebook.com/search/top/?q=harkanyfurdo
https://www.facebook.com/iranyharkany/
https://www.youtube.com/watch?v=Vx6Y4IBvunc

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek