Nyár, zene, strand, szórakozás – Harkány!

Nem sikerült még kiválasztania az úti célt a júliusi nyaraláshoz? Akár a barátokkal, akár a családdal szeretne közösen kikapcsolódni, a Harkányi Fürdő ideális választás!

25. Harkányi FürdőfesztiválForrás: Harkányfürdő

 Júliusban ismét a hazai könnyűzenei élet legkiemelkedőbb sztárjaival találkozhatunk a 25. Harkányi Fürdőfesztiválon július 20-22 között. A már negyedszázados múltra visszatekintő rendezvény az évfordulóhoz méltó felhozatallal szolgál: többek között Caramel, a Wellhello, a Neoton Família Sztárjai, a Bye Alex és a Slepp, valamint helyi rajongók körében jól ismert Nihil Chips akusztik szórakoztatja a közönséget. A régió egyik legnagyobb és legnépszerűbb eseményén a koncertek mellett ezúttal is számos szórakoztató családi és sportprogram, bemutatók és kiállítások várják vendégeinket.

A Wellhello is fellép a fesztiválon!Forrás: Harkányfürdő

 Azokat sem érheti csalódás, akik nem tudnak Harkányba látogatni a Fürdőfesztivál ideje alatt. A Fürdő júliusban több eseménnyel is készül a kicsiknek és a nagyoknak: július 14-én ismét a strandra látogat a Kalandra Fel játékpark, július 27-én együtt számolhatjuk a csillagokat a medencékből a Strandok Éjszakáján, július 28-án pedig a Csúszdabajnokságon mérhetik össze tudásukat a csúszdázás mesterei!

A csúszdázás szerelmeseit is várja a Fürdő!Forrás: Harkányfürdő

 A gazdag programkínálat mellett az árnyas, 13,5 hektáros őspark, szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja garantálja a tökéletes nyári kikapcsolódást.

Szabadtéri strandmedencékForrás: Harkányfürdő

 Akik pedig inkább nyugalomra és testi-lelki feltöltődésre vágynak, ezen a nyáron is korlátlanul élvezhetik a fedett Látványfürdőt, a gyógymedencéket és a klasszikus gyógykezeléseket, illetve a wellness és spa szolgáltatásokat.

Ha Harkányban jár, ne felejtsen el szavazni az Év Fürdője versenyen a Harkányi Fürdőre augusztus 31-ig, mivel az idén is rengeteg értékes ajándék kerül kisorsolásra a résztvevők között! http://azevfurdoje.hu/harkany

További információk:

https://www.facebook.com/Harkányfürdő
https://www.facebook.com/iranyharkany/
https://www.youtube.com/watch?v=Vx6Y4IBvunc

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek