Mi lehet jobb alkalom a tavasz köszöntésére egy wellness hétvégénél Szoboszlón?

A 3 hajdúszoboszlói Hunguest Hotel változatosabbnál változatosabb programokkal készül 2018.04.13-2018.04.15. között minden korosztálynak. Ráadásul a programok ingyenesek!

Végre magunk mögött hagyhatjuk a szürke és hideg telet, életre kel a természet is. Ünnepelje ezt meg Hajdúszoboszlón, a Hunguest Hotels egyik szállodájában, egy különleges hétvégén!

Ön is szívesen mozdulna ki otthonról? Mindig is ki szerette volna próbálni a jógát vagy az Aqua Fitness-t? A gyermekei vagy Ön nagy Xbox Kinekt játékos? Pálinkakedvelő? Szívesen megkóstolna néhány különlegességet? Szeret szaunázni és szeánszokon részt venni? Megtáncoltatná a párját egy fergeteges bulin? A megannyi program között fiatal és idősebb is megtalálja a számára legmegfelelőbbet, ne bízza a véletlenre szobafoglalását! Ha többre vágyik mint egy átlagos wellness hétvége, akkor ezt a hétvégét Önnek találták ki!

Az események a Hunguest Hotel Békében kerülnek megrendezésre, tehát ha karnyújtásnyira szeretne tudni magától minden programot akkor válassza ezt a szállodát!

Megannyi program minden korosztály számáraForrás: Hunguest Hotel Béke****

Ha családias hangulatú, kisebb szállodába vágyik akkor a Hunguest Hotel Apollo lesz az Önnek megfelelő, ráadásul az Apollo vendégei egy rövid folyosón a Hunguest Hotel Béke wellness részlegét is megközelíthetik és ingyenesen használhatják azt!

Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szállást és szobát!Forrás: Hunguest Hotel Apollo****

Ha pedig Aqua-Palace és/vagy Hungarospa Gyógyfürdő rajongó, akkor válassza a Hunguest Hotel Aqua-Sol-t, hiszen ebből a szállodából közvetlen átjárás nyílik ezen területekre, sőt, a belépő jegyeket már az árak tartalmazzák!

Közvetlen átjárás a gyógyfürdőbeForrás: Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Tekintse át a részletes programot, kérje a szállodák egyedi ajánlatait még ma! Már csak néhány szabad szoba maradt!

Ne feledje a két legfontosabb infromációt: a programokon való részvétel DÍJMENTES, illetve "Ha Hajdúszoboszló, akkor Hunguest Hotels!"

Felkeltettük az érdeklődését? Már csak annyi dolga maradt, hogy további részletes programért navigáljon a Hunguest Hotels közvetlen weboldalára, ide:
www.hunguesthotels.hu/hajduszoboszlo/tavasz

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek