Kényeztetés. Kaland. Kikapcsolódás.

A négy évszakos 'víziváros', mely 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízícsúszdáival várja vendégeit Szegeden. A fürdőkomplexumon belül pihenésre, gyógyulásra, aktív kikapcsolódásra egyaránt felkészült részlegek várják, hogy bennük minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb élményszerzési formát.

A létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető 30 méter magas toronyból induló 223 és 272 m hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben - mely idén festői vízivilággal gazdagodott - a galériaszintről további 7 csúszda indul, továbbá sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel találkozhatnak a kalandra éhes vendégek.

Kényeztetés. Kaland. Kikapcsolódás.Forrás: Travelo

A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élményfürdő déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.
A 6 év alatti korosztály számára alacsony vízmélységű medenceterület került kialakításra. 70 m2-es baba-mama világunkban az édesanyák nyugodt környezetben altathatják el, majd a baba-mama szoba üvegfelületének köszönhetőn a medencéből tarthatják szemmel gyermekeiket. A nagyobb gyermekeket négyszintes labirintus és játszóház várja időszakos gyermekfelügyelettel.

Kényeztetés. Kaland. Kikapcsolódás.Forrás: Travelo

A fürdő területén belül egy kifejezetten zajmentes relaxációs zóna, az ún. csendes wellness várja a pihenni vágyó vendégeket. A nyugodt környezetben történő pihenést és kikapcsolódást nagymértékben elősegíti, hogy a fürdő ezen területét kizárólag 16 év feletti vendégek vehetik igénybe. A csendes wellness szolgáltatásai az élmény-, és pezsgőmedencéken túl magukba foglalják a szauna használati lehetőséget: finn szauna, infraszauna, római gőzkabin, sókamra, aromakabin, kültéri rönkszauna várják a szauna szerelmeseit. Ezenfelül alternatív kezelések, kozmetikai-, wellness és thai masszázsok, pedikűr, manikűr és szolárium bővítik a csendes wellness kínálatát.

Négy évszakos ’víziváros’Forrás: Travelo

A gyógyászati részlegen szakorvosok várják a reumatológiai, fizikoterápiás és rehabilitációs rendelésre érkező vendégeket. A létesítményen belül a nappali kórházunkban komplex gyógyászati kezeléseket nyújtunk, illetve 14 db 2 ágyas szobában kínálunk vendégeinknek zavartalan pihenést a kúrák ideje alatt. A gyógyászati épület két szintjén egyéni gyógytorna szobák, fizikoterápiás szobák, víz alatti vízsugármasszázs helyiségek, szénsavas fürdő, gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás kezelőhelyiségei, csoportos víz alatti tornamedence, gyógyvizes medence, súlyfürdő, masszázshelyiségek és gyógytornaterem kaptak helyet.

Vízi gyermekbirodalomForrás: Travelo

A közel 600 m2-en elterülő Megafitness a csúszdás medencetér második emeleti galéria szintjén várja az egészség és mozgás kedvelőit profi edzőkkel és csodás panorámával. A Megafitness részlegen kialakításra került egy spinning terem, a legkorszerűbb gépparkkal felszerelt fitneszterem és egy aerobik terem. Aerobik termünkben többek között alakformáló edzések, gerinc tréning, Hot iron, TRX és Pilates foglalkozások követik egymást az órarendben.

A fürdőkomplexum részeként téli időszakban a belső folyosón megközelíthető SZUE (úszómedence, tanmedence, szauna) elégíti ki az úszás szerelmeseit a maga 33 méteres vízipóló mérkőzés lebonyolítására is alkalmas fedett medencéjével.

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged közvetlen összeköttetésben áll a Hunguest Hotel Forrás**** szállodával, mely 196 db tágas, meleg színvilágú szobával várja Vendégeit, akik 21-21 db összenyitható családi szoba, 5 db mozgáskorlátozott szoba, valamint jacuzzival és/vagy kandallóval felszerelt apartmanok és luxuslakosztályok közül választhatnak.

Wellness-, Gyógy-, Élmény- és StrandfürdőForrás: Travelo

Az aktív kikapcsolódást kedvelőket és családosokat négysávos bowling pálya és bowling bár, biliárdasztalok, Xbox szoba és gyermek játszószoba várja animátori programokkal kiegészülve. A sportrajongó vendégek a szálloda halljában óriáskivetítőn élvezhetik a sportközvetítéseket. A Zsidró Szalonban fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr áll a szépülni vágyó hölgyek, és urak rendelkezésére.

Az eredményes konferenciák minden kelléke megtalálható a teljes körűen felújított Hunguest Hotel Forrás**** szállodában. A 400 fő befogadására alkalmas megújult étterem, a lobby bár, a konferencia- és szekciótermek (450, 150, 100, 80 és 50 fős), valamint a szálloda Szegeden egyedülálló kertje színvonalas rendezvények és kerti partik lebonyolítására alkalmas. A kulináris élvezetekről világbajnoki aranyérmes és olimpiai ezüstérmes séf gondoskodik.

Szeretettel várja Önt és családját a Napfényfürdő Aquapolis Szeged és Hunguest Hotel Forrás****!

Napfényfürdő Aquapolis Szeged
Wellness-, Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő
6726 Szeged, Torontál tér 1.
Telefon: (06-62) 566 488
info@napfenyfurdoaquapolis.com
www.napfenyfurdoaquapolis.com

Hunguest Hotel Forrás****
Gyógy- és Wellness Szálloda
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Telefon: (06-62) 466 476, Fax: (06-62) 566 468
hotelforras@hunguesthotels.hu
www.hotelforras.hunguesthotels.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek