Ha Balaton, akkor Hajózás!

Télen is Balatoni Hajózás!

Társaságunk által üzemeltetett kompok az őszi és a téli időszakban is közlekednek a Balaton déli- és északi partja között a tó befagyásáig. Vegye igénybe kompjainkat és érje el úti célját gyorsabban. Komphajókkal a túlpart csak 8 perc!

Télen is várjuk vendégeinket hajózással, a kicsiket december 2-án Siófokon és Balatonfüreden a Mikuláshajó fedélzetén várja a Mikulás. Az idei évben a gyerekek számára további meglepetést tartogatunk, a Playmobil gyerekjegy megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyermekutasaink. Újdonságunk a BAHART Ajándékkártya, mellyel hajós élményeket ajándékozhat Szeretteinek!

Ősszel és télen is Balaton!Forrás: Travelo

Egy élménnyel feltöltött kártya mindig jó ajándék!

Társaságunk hajóflottájának bérbeadásával, rendezvények szervezésével is foglalkozik, így felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait! Különleges helyszínt ajánlunk különleges alkalmakra!

A vitorlázás szerelmeseit a Balaton legnagyobb vitorláskikötő lánc ához tartozó 11 vitorláskikötőnkben várjuk. Már készülünk a 2018-as szezonra, jövőre túrázzon a BAHART vitorláskikötőiben vitorlásával.

Ajándékozzon élményt!Forrás: Travelo

Új és megújult hajóprogramjaink mellett, új arculattal és szolgáltatásokkal is várjuk a Balatonhoz érkező vendégeket. Minden hajón, valamint hajóállomáson igénybe vehető az ingyenes WIFI internet szolgáltatás, nem csak az utasoknak, de a kikötőkbe kilátogatóknak is, kompmenetrendünkről tavaly bevezetett új honlapunkon tájékozódhatnak. www.balatonihajozas.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek