Wellness Miskolctapolcán!

Páratlan környezetben két exkluzív fürdő várja kikapcsolódással!

Miskolctapolcáról először minden bizonnyal az egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdő jut a legtöbb utazni vágyó eszébe, hiszen a fürdő nemcsak a barlangi járatokban megbúvó medencéiről, csodálatos Szauna Parkjáról, hanem gyógyászati kezeléseiről és wellness szolgáltatásairól is híres hazánkban és külföldön egyaránt. 

Páros masszázsForrás: Travelo

Ha mindez azonban nem lenne elég a Miskolctapolcára látogató vendégeknek, akkor pár száz méterre a természet alkotta Barlangfürdőtől újabb kényeztetésben és kikapcsolódásban lehet részük. A Green City alapelvek szerint épült Miskolctapolcai Strandfürdő már önmagában szemet gyönyörködtető különleges építészeti stílusával.

Exkluzív wellnessForrás: Travelo

A fürdő nemcsak a nyári kánikulában nyújt kikapcsolódást, hanem egész évben exkluzív wellness részleggel várja vendégeit.

Fitness teremForrás: Travelo

Egy strand, ahol a pihenés és a mozgás találkozik, hiszen a sport szerelmesei kardió- és erőfejlesztő gépekkel felszerelt fitness teremben hódolhatnak szenvedélyüknek.

wellnessForrás: Travelo

A szauna rajongóknak a különleges szauna programok biztosítanak egyedülálló élményt, míg a hagyományos szaunázás kedvelői választhatnak a magma-, herbárium- és infraszaunák közül. A kellemes szaunázás után a vendégek a szaunakúpok tetején frissülhetnek fel a nyitott csobbanó medencékben, ahonnan csodás kilátás nyílik a Bükk hegyvonulatára is. A fürdő Szaunavilágában mindezek mellett jég-, só- és gőzkabin is megtalálható.

SzaunavilágForrás: Travelo

A fürdőben egész évben számos kedvezmény és program közül válogathatnak a feltöltődni vágyó vendégek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek