Az egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdő****!

Különleges élményre vágyik? Egy látogatás a Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia**** csodálatos világába felejthetetlen élménnyé varázsolja az őszi pihenést!

A Miskolctapolca Barlangfürdő kiváló úti cél azoknak az utazóknak, akik rajonganak a fürdőzésért és valami újra és különlegesre vágynak. A Miskolctapolca szívében, páratlan környezetben elhelyezkedő fürdő minden évszakban feledhetetlen élménnyé varázsolja a kikapcsolódást.

A barlangi járatokban megbúvó, természet alkotta medencék, a jótékony hatású barlangi klíma igazi kikapcsolódást és feltöltődést kínál.

Szerelmesek hídjaForrás: Travelo

A fürdő újbarlangi részében a vendégek megcsodálhatják a római hangulatot idéző Római medencét, pihenhetnek az égboltot megidéző Csillag teremben és romantikázhatnak a Szerelmesek hídja alatt. S ha mindez nem lenne elég, a csodaszép Fürdőcsarnokban élvezhetik a sodróvíz áramlását, a dögönyözők masszírozását és a jakuzzi pezsdítő kényeztetését.

Szauna ParkForrás: Travelo

 A fürdő csodálatos Szauna Parkjában lávaköves finn szaunák, infraszaunák, gőzkabin és szolárium is a vendégek feltöltődését szolgálják. A hagyományos szaunázás mellett, szakképzett szauna mesterek vezetnek be a szauna szeánszok izgalmas világába.

Barlang AquaterápiaForrás: Travelo

A Miskolctapolca Barlangfürdő azonban nemcsak a barlangi medencéiről, páratlan szépségű környezetéről és Szauna Parkjáról híres. A fürdőszolgáltatáson túlmenően az ide látogató vendégeknek a Barlang Aquaterápia, gyógyászati részleg nyújt felfrissülést, kikapcsolódást és gyógyulást. A feltöltődni vágyó vendégek különleges frissítő- és nyirokmasszázsok széles választéka közül válogathatnak, míg a reumatológiai és egyéb mozgásszervi problémák kezelésére lehetőség van egyedi igény szerint, orvosi javaslatra és OEP-támogatással egyaránt.

Víz alatti vízsugármasszázsForrás: Travelo

Az OEP által támogatott kezeléseket 18 évet betöltött, magyar társadalombiztosítási kártyával rendelkező vendégek önrész megfizetésével vehetik igénybe. Az OEP által támogatott kezelést igénybe vevők 2 órás időtartamra ingyenesen használhatják a Barlangfürdő medencéit is, a közgyógyellátási igazolvánnyal rendelkező betegek ellátása pedig díjtalan. A Barlang Aquaterápián mindezek mellett olyan különleges szolgáltatások is megtalálhatók, mint a halpedikűr, Kinesio Taping, méregtelenítő kezelések, illetve iszapfürdő hévízi tőzegláp iszappal.

Éjjeli kikapcsolódásForrás: Travelo

Fürdő-, wellness- és gyógyszolgáltatások sokasága, és a paletta itt még nem ér véget, hiszen a Barlangfürdő egész évben izgalmas programokkal várja vendégeit. Szombatonként, minden évszakban hangulatos éjszakai fürdőzések biztosítják a pihenést, feledtetve a szürke hétköznapokat.

Természet alkotta medencékForrás: Travelo

A téli karbantartási leállás időszaka alatt pedig a látogatók „száraz lábbal" is megtekinthetik a fürdő kulisszák mögötti világát. Mindezek mellett koncertek, családi és nyílt napok, DJ Partyk is várják a szórakozni vágyókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek