Hungarospa - a legtöbb vízi élmény!

  Európa legnagyobb fürdőkomplexumában gyógyfürdő, strand, csúszdapark, fedett élményfürdő várja a családokat. A legtöbb vízi élményt ötcsillagos minőségben garantáltan a Hungarospa Hajdúszoboszló nyújtja.

  Idén júliusban ünnepli megnyitásának 90. évfordulóját a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum, mely a jubileumi évben sok-sok programot kínál a vendégeknek. A nyári főszezonban minden szombaton délután egy-egy sztár énekes lép fel a strandfürdőben. Július 22-én a születésnapi hét nyitányaként rendezik meg a hagyományos Hajdúság Szépe Választást, valamint este Honeybeast Élőkoncerttel ünnepelnek. Az ezt követő héten többek között lesz Copacabana show, cirkuszi forgatag, dobshow, igazi karneváli hangulatot varázsolva a strandra. Augusztus 19-én Rúzsa Magdi élőkoncert zárja a nagyszabású nyári rendezvények sorát. A gyerekeket és szüleiket a strand „Vízipók meseszínpadon" minden nap a különböző animációk szórakoztatják. A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton DJ és Habshow.

  Nyári főszezonban 13 medence közül választhatnak a strandolók, az Aquaparkban pedig összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a vízi élményekre vágyókat. A gyerekek számára az Aquapark kalandmedencéket is kínál vízi várral, mini csúszdákkal.

  Rossz idő esetén érdemes kipróbálni az exkluzív vízi élményeket, valamint wellness-, fitness- és baba- szolgáltatásokat kínáló Aqua-Palace Fedett Élményfürdőt.

  A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban minden évben történik valamilyen fejlesztés. Idén a G yógyfür dő főbejárati részén a recepciót bővítették és ehhez tartozó új betegbehívó rendszert építettek ki. A strandon az Omega és tanmedence közelében két kisebb gyermekmedencét építenek.

  A Hungarospa saját szálláshelyei sokféle szállásigényt kielégítenek kedvező árakon. A Hungarospa Thermal Hotel*** superior saját gyógyvizes medencékkel és gyógyászati részleggel várja a vendégeket. A Thermal Kemping sátor- és lakókocsihelyekkel, a Hajdú kemping faházakban és motelben fogadja az üdülni vágyókat. A fürdő saját utazási irodája, a Thermal Tourist többféle kategóriában kínál szállásokat.

  www.hungarospa.hu

  Információ, szállásközvetítés: Thermal Tourist Utazási Iroda

  4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.

  Tel: 52/558-551

  e-mail: thermaltoursit@hungarospa.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!