Mesenyár a Hotel Sopronnal

  Egy mesés vakáció, igazi családi kikapcsolódás magyar és osztrák programokkal kicsiknek és nagyoknak a Hotel Sopronban. Fedezze fel Sopron és környéke programjainak legjavát a szálloda által gondosan összeállított családi programcsomagokkal!

  A hangulatos, négycsillagos Hotel Sopron kedvező családi ajánlatokkal, gyermekkedvezményekkel és igazi vendégszeretettel várja Önt az osztrák-magyar határ, Bécs és a Fertő-tó közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron jelképére, a Tűztoronyra.

  Családi, összenyitható szobáikban együtt, de mégis külön pihenhetnek, egyszerre nézhetik a sport és mesecsatornát a tévében és a két fürdőszobában is kétszeres gyorsasággal készülődhetnek. Háromfős család esetén a háromágyas szobákban három teljes értékű ágy biztosítja a kényelmet. Tündérkert Játszóházuk játékai a nap 24 órájában rendelkezésükre állnak, míg jó időben kerti a játékvárat ajánljuk csúszdával, mászókával, trambulinnal. Nyáron (júniustól szeptemberig) a fűtött kültéri medence nyújt felejthetetlen élményeket, a hűvösebb napokon Xbox játékok, csocsó, darts és pingpong asztal kínál közös családi szórakozást. A legkisebb vendégeket díjmentes bababekészítéssel várjuk (kiságy, babakád, vízmelegítő, WC szűkítő).

  Galéria: Hotel Sopron - MesenyárForrás: Travelo

  Gondosan összeállított családi programcsomagjaik választása esetén garantál, hogy a környék felfedezése még kényelmesebb és tartalmasabb lesz!

  Nyári élménycsomag ajánlatunk:

  Mesenyár határon túl

  2017.04.14-10.15

  Akár rövidebb nyaralásra is tökéletes csomagajánlat, melynek minden napjára jut egy-egy igazán felejthetetlen nyári családi program. Minden programelem egyénileg tervezhető, nincsenek fix időpontok, így bárki könnyedén igazíthatja a család programtervéhez (az utazás is egyénileg történik). A bőséges reggeli és vacsora mellett a csomag tartalmaz egy Fertő-tavi 60 perces sétahajókázást, ahol élő kapitányi ismertetővel tanulhatunk a tóról, legendákról, utazhatunk a hajó nyitott, napos fedélzetén vagy akár az árnyékos és szélvédett alsó szinten is. A hajó áthalad a tó osztrák területére is, emellett a Nemzeti Park tájvédelmi körzetét is megcsodálhatjuk.

  Családi ajánlatok a Hotel SopronbanForrás: Travelo

  Talán az egyik legizgalmasabb programelem, melyet évente több ezer turista keres fel a St. Margarethen-ben található Familypark. A park a szállodától mindössze félórányi autós távolságra található, így nem kell a nap nagy részét utazással töltenünk. A teljes létesítmény mintegy 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A park négy tematikus részre osztható: az Élményvár, a Meseerdő, a Falusi gazdaság és a Kalandsziget, ahol változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában. A 26 mozgó játék mellett a park élmény- és vízi játszóteret, mászókákat, kötélparkot és gyermekfoglalkozásokat kínál. 

  Hotel Sopron - élmények a családnakForrás: Travelo

  A határon túli élmények az eisenstadti Esterhazy kastéllyal vagy Fraknói várral egészülnek ki, ahova a csomag belépőt tartalmaz a teljes család számára (a vezetések előre meghirdetett időpontokban vehetők igénybe). Ha a kastélyra esik a család választása, úgy a Hercegnői lakosztályok vagy az Esterhazy kastély fénypontjai elnevezésű magyar nyelvű kastélyvezetésen vehetnek részt, emellett a Haydn termet is megcsodálhatják. A kastélyvezetésen betekintést nyerhetünk nemcsak az Esterházy hercegnők, de szolgálóik életébe is, a Kastély fénypontjai nevű vezetésen pedig a kastély legszebb, legimpozánsabb termeit csodálhatjuk meg. Fraknó vára egy izgalmas fegyvergyűjtemény bemutatásával várja a látogatókat, eredeti kincsekkel, fegyverekkel és megunhatatlan legendákkal.

  Természetesen minden programelem belépői a teljes családra érvényesek. Fontos előny, hogy a csomagajánlat vásárlása esetén akár Szép Kártyával is fizethetünk a szállodában, melyre a belépők helyszíni megváltása esetén nem lenne lehetőségünk.

  Mesenyár határon túl

  2017.04.14-10.15

  Hosszabb tartózkodás, több felfedeznivaló! Ha egy hétvégénél többre tervezzük soproni tartózkodásunkat, érdemes több programot is szervezni. Ebben nyújt segítséget a szálloda kibővített, Mesenyár határon innen és túl csomagajánlata. Már az elnevezésből kitűnik, hogy az ausztriai programok mellett magyarországi helyszínek is szerepelnek benne. Természetesen megtaláljuk a Mesenyár határon túl csomagajánlatból már ismert Fertő tavi hajókázást, Familyparkot és Esterhazy helyszíneket, de ezek mellett helyet kap a Lővér Kalandpark, a soproni bob pálya és a Harrer Csokoládé Manufaktúra is

  A soproni Lővér Kalandparkban az erdő mélyén, (közel a Károly kilátóhoz) különféle nehézségű kötélpályákon csúszhatunk, mászhatunk. Van kifejezetten bébi, kisebb gyerekeknek, idősebbeknek és felnőtteknek tervezett ill csúszó pálya is. Hatalmas fák, friss erdei levegő és izgalmas kötélpályák várnak rád! A soproni bob pályán 900 méteres lesikló pályán élvezhetjük a száguldást gyönyörű erdős övezetben, természetesen egyedileg szabályozható fékezéssel. Csúszhatunk egyedül, de akár ketten is.

  Az édes szájúak paradicsoma a 2015 és 2016-ben is több európai szinten díjnyertes csokoládét készítő Harrer Csokoládé Manufaktúra. A csoki gyár fix időpontokban csoki kóstolást és bemutatót tart a látogatóknak, melyre a csomag a teljes család részére tartalmazza a belépőt. Az idősebbeket egy korty pezsgőbe rejtett trüffelgolyóval, a kisebbeket csokoládéital-kóstolóval is várják.

  A szálloda az élménycsomagokon kívül is biztosít tartalmas programokat. Minden vendég 10% kedvezményre jogosult a Lővér Kalandpark belépőjegy árából a szobakártya felmutatásával illetve egy ingyen kör jár a gyermekeknek a Speed Arena Sopron Gokart pályán.

  Hotel Sopron mesenyárForrás: Travelo

  A szálloda elkötelezett munkatársai célja, hogy családias hangulattal, ötletes programokkal, vidámsággal, mosollyal és elégedett vendégekkel töltsék meg a négycsillagos Hotel Sopront, melynek tükrében még egy dal és egy kisfilm is készült a szállodáról. A dalt Heincz Gábor „Biga" szerezte, hangszerelte és énekelte fel, sorai hűen visszaadják mindazt, amit Sopron és a szálloda nyújt az ide látogatóknak „Irány a bob pálya meg a kalandpark, no meg csoki is kéne egy kalappal.....Száz kaland vár most téged, hát éld meg, csak a vidámság a lényeg"

  https://hotelsopron.hu/hu/galeria

  „Ez már elég indok, hogy ne maradj otthon"

  Foglaljon most! Akár SZÉP Kártyával is fizethet!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!