Retro majális a Hotel Sopronban

Kedve támadt egy kis nosztalgiához? A Hotel Sopron a május 01-jei hosszúhétvégén visszarepíti Önt gyermekkorába! Fúvós ébresztő, reggeli torna, sorakozó, felvonulás, kisvonat,Traubi, pörkölt & nokedli.

A hangulatos, négycsillagos Hotel Sopron kedvező ajánlatokkal és igazi vendégszeretettel várja Önt az osztrák-magyar határ közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron jelképére, a Tűztoronyra.

Könnyű megközelíthetőség, csodálatos kilátás a történelmi belvárosra, térítésmentes internet-használat, díjmentes parkoló, 8 kényelmes és tágas családi szoba, kellemes étterem méltán elismert konyhával és hangulatos kerthelyiséggel, ill. családbarát szolgáltatások biztosítják a vendégek kényelmét.

Kedve támadt egy kis nosztalgiához? A hotel a május 01-jei hosszúhétvégén visszarepíti Önt gyermekkorába! Csepel bicikli, csavaros kupak, Traubi, Pörkölt & nokedli, Mókus őrs, fúvós ébresztő, reggeli torna, sorakozó, felvonulás, kisvonat...! Felhúzzuk a Hotel Sopron csapatzászlaját!

Reggel ébresztő fúvósokkal, Mókus őrs sorakozó!!, majd közös, ünnepélyes zászlófelvonás a szálloda kertjében. Közvetlenül a hotel parkolójából indul a vidám városnéző kisvonat a hétvégén több alkalommal is, mely során megismerheti a város főbb nevezetességeit, jellegzetes történelmi pillanatait és kimagasló személyiségeit. Az informatív programok mellett a szórakozásra is marad idő, hiszen este retro disco-vá alakul a szálloda, ahol a jelmezben érkezőket még díjazzák is! Aki sokáig bulizott, másnap reggel is legyen legény a talpán, irány a reggeli torna!!, majd részt vehet egy egyedi soproni traktorbulin is, ahol igazi traktor húzta pótkocsin járhatja körbe a soproni borvidéket, miközben a legfinomabb helyi borokat kóstolja.

A kisebbek számára a hétvége folyamán több alkalommal is izgalmas „tábori foglalkoztatót" szerveznek, hogy mindenki kézzel fogható, saját készítésű emlékkel térhessen haza.

A szálloda családi, összenyitható szobáiban együtt, de mégis külön pihenhetnek, egyszerre nézhetik a sport és mesecsatornát a tévében és a két fürdőszobában is kétszeres gyorsasággal készülődhetnek. Háromfős család esetén a háromágyas szobákban három teljes értékű ágy biztosítja a kényelmet. Tündérkert Játszóházuk játékai a nap 24 órájában rendelkezésükre állnak, míg jó időben kerti a játékvárat ajánljuk csúszdával, mászókával, trambulinnal. Nyáron (júniustól szeptemberig) a fűtött kültéri medence nyújt felejthetetlen élményeket, a hűvösebb napokon Xbox játékok, csocsó, darts és pingpong asztal kínál közös családi szórakozást. A legkisebb vendégeket díjmentes bababekészítéssel várjuk (kiságy, babakád, vízmelegítő, WC szűkítő).

Gondosan összeállított családi programcsomagjaik választása esetén garantált, hogy a környék felfedezése még kényelmesebb és tartalmasabb lesz!

A szálloda elkötelezett munkatársai célja, hogy családias hangulattal, ötletes programokkal, vidámsággal, mosollyal és elégedett vendégekkel töltsék meg a négycsillagos Hotel Sopront, melynek tükrében még egy dal és egy kisfilm is készült a szállodáról. A dalt Heincz Gábor „Biga" szerezte, hangszerelte és énekelte fel, sorai hűen visszaadják mindazt, amit Sopron és a szálloda nyújt az ide látogatóknak „Irány a bob pálya meg a kalandpark, no meg csoki is kéne egy kalappal.....Száz kaland vár most téged, hát éld meg, csak a vidámság a lényeg"

Ez már elég indok, hogy ne maradj otthon!

 

Kiemelt ajánlatunk:

Éljen május 01-je!

2017.04.28-05.01.
Foglaljon most! Akár SZÉP Kártyával is fizethet!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek