Meghosszabbították a Tourism Social Media Awards nevezési határidejét

Március 31-ig nevezhetik a magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások legjobb közösségi média megoldásaikat a Tourism Social Media Awards versenyre, miután a szervezők a nevezési határidőt egy héttel meghosszabbították.

A Tourism Social Media Awards (TSMA) versenyre beérkező pályázatokat turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló zsűri bírálja el, idén a nevezés ingyenes. A zsűri tagjai Bognár Ákos (Network 360 Reklámügynökség), Flesch Tamás (MSZÉSZ), Kenderesy Nadin (Turizmus Kft.), Kovács András (GazdaságTV), Lakatos Zsófia (MPRSZ), R. Kovács Dániel (Front Page Communications), Szigetvári József (Szallas.hu). A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) szakmai partnerségével zajló TSMA-t hagyományteremtő céllal indította útjára a Turizmus.com és a Fészbuker.hu.

R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, a TSMA zsűrijének tagja a verseny kapcsán elmondta, hogy magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások (utazási irodák, fürdők, turisztikai attrakciók, desztinációk, légitársaságok, éttermek és vendéglátóipari egységek) legjobb turistákat megszólító közösségi média oldalait és megoldásait fogja díjazni a turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló szakmai zsűri. A gazdasági, turisztikai és kommunikációs szakma meghatározó médiumai által támogatott TSMA díjait a szervezők ünnepélyes, szakmai workshoppal egybekötött eseményen adják át 2017 májusában.

A TSMA díjait két fő kategóriában lehet elnyerni. A zsűri megválasztja egyfelől az év legjobb Facebook és Instagram oldalait a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének hotel tagjai körében, valamint kiválasztja a magyar turizmus legjobb közösségi média megoldásait a beérkező pályázatok alapján.

A TSMA-ra három alkategóriában lehet pályázni: social branding témakörben integrált közösségi média jelenléthez kapcsolódó nevezésekkel; social content témakörben kreatív megoldásokat alkalmazó közösségi média tartalmakkal (pl. innovatív vizuális megoldások, videók, játékok); social campaign témakörben pedig közösségi médiában (is) futó kampányokkal lehet jelentkezni.

A nevezési lap a www.tsma.hu oldalról tölthető le.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek