5 tipp tavaszi wellness pihenéshez

Feltöltődnél? Lazítanál? Finom falatokra vágysz? Egy kényeztető wellness hétvége a legjobb lehetőség, hogy kicsit kiszabadulj a hétköznapok mókuskerekéből, új élményeket és friss energiákat gyűjts. Hagyd hátra a munkát néhány napra és lazíts! Válaszd a Danubius belföldi wellness szállodáit Hévízen, Bükfürdőn, Sárváron vagy Budapesten, ahol minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.

1. Válassz termálfürdős szállodát! A fedett medencék, szaunák, pezsgőfürdők akkor is fantasztikus pihenést nyújtanak, ha kint esetleg még barátságtalan az idő. Nem rontja el a nyaralást sem az eső, sem a viharos szél. Páratlan élményben lehet részed, ha a külső termálmedencét választod, például Sárváron, ahol a medencéből az arborétum több száz éves fáit is megcsodálhatod.

Galéria: 5 tipp tavaszi wellness pihenéshezForrás: Travelo

2. Szaunázz rendszeresen! Mindegy, hogy klasszikus finn szauna, infraszauna, gőzfürdő vagy illatos aromakabin, a lényeg, hogy ellazulj és kikapcsolódj! Kezd a napot egy forró szauna szeánsszal, majd jöhet a bőséges büféreggeli. Ha Hévízen jársz, ki ne hagyd a kerti rönkszaunát, ahol még különleges felöntéseket is átélhetsz a szaunamesterrel!

3. Egy all inclusive szálloda tuti tipp a gasztromániásoknak! Ha szereted, hogy a büféasztal a nap minden percében kínál valami finomat, akkor Bükfürdőn vagy Hévízen a helyed! A főétkezések között válassz gyümölcsöt, sütit, fagyit vagy ellenállhatatlan snackeket, mint például pizza, hot dog, hamburger! Mit szólnál egy pohár pezsgőhöz a reggelinél?

4. Szabad egy masszázsra? A wellness szállodák ajánlatai között számtalan kényeztető testkezelést találsz, válassz kedvedre aromaolajos teljes testmasszázst, talpmasszázst vagy hátmasszázst! Különlegeseket is találsz, például holt-tengeri sóval, meleg olajjal, forró törölközővel, vagy csokoládéval!

Galéria: 5 tipp tavaszi wellness pihenéshezForrás: Travelo

5. Fedezd fel a környéket! Két medencés program között iktass be egy kiadós sétát! A friss levegő jót fog tenni, ne légy rest! A hévízi tó, a sárvári Nádasdy vár vagy a Margitsziget a tavaszi zsongásban megér egy sétát! Gyönyörködj a természet ébredésében, a nyíló hóvirágban, csodáld meg az ősfákat, és a tavon lebegő tündérrózsákat!

A Danubius belföldi wellness szállodáiban mindig élmény a wellness. Gondolj a tavaszi szünetre és az ünnepi hosszú hétvégékre, vagy tervezd be már a nyári vakációt is! Előfoglalási kedvezménnyel akár már 25% kedvezménnyel élvezheted a Danubius Health Spa Resort szállodák wellness élményeit!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek