Balneo Hotel Zsori**** Thermal&Wellness

A pihenés és az egészség minden ember álma. Ezt az álmot hivatott megvalósítani a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** szálloda, mely a gyógyvízéről méltán híres Zsóry-fürdőn, Mezőkövesd szomszédságában található, Budapesttől csupán 1 órás távolságra.

Galéria: Balneo Hotel ZsoriForrás: Travelo

Négycsillagos álom

Négycsillagos wellness szállodánk 134 szobája az elegancia és az elérhető luxus jegyében került kialakításra. Szobáink között egyaránt megtalálhatóak a romantikus franciaágyas, a tágas családi, illetve a felsőkategóriás exkluzív és elnöki lakosztályok. Szobáink szolgáltatásai: kényelmes olvasósarok fotellel és állólámpával, franciaágyas vagy különágyas elrendezéssel, egyénileg szabályozható légkondicionáló, ingyenes vezeték nélküli internet, telefon, minibár, szobaszéf, bekészített fürdőköpeny, wellness törölköző, hajszárító, fürdőszobai bekészítés. Minden szállodai szoba saját erkéllyel rendelkezik.

Gasztronómiai remekművek karnyújtásnyira az Egri borvidéktől

Nemzetközileg elismert konyhafőnökünk agilis csapatával a gasztronómia tradicionális ízeit és a nemzetközi konyha remekeit varázsolják nap mint nap az asztalunkra. A hagyományos ízek kavalkádja és a kézzel készült házias ízek egyvelege egyaránt megtalálható konyhánk kínálatában. Az ételek megkoronázásaként a legkiválóbb magyar borokat kínáljuk. Borlapunkat uralják a karnyújtásnyira lévő egri borvidék nedűi, de szerepelteti magát az összes hazai borvidék jeles képviselője. A kínálatból nem hiányozhatnak a minőségi röviditalok, a kiváló hazai pálinkák és a finom koktélok sem.

Wellness élmények, Zsóry gyógyvíz és szaunavilág

A régióban egyedülállóan két, különböző hőfokú Zsóry gyógyvizes medencénk mellett nyitott és fedett élménymedence, úszómedence és szauna világunk (finn szauna merülő medencével, naturista- és infraszauna, jégkút, só- és gőzkamra, tepidárium, fitness terem) várja a pihenni vágyókat. Saját wellness részlegünk mellett a szállodánk szomszédságában található Zsóry Gyógy- és Strandfürdő beltéri és kültéri medencékkel várja az év minden napján a wellness szerelmeseit.

Galéria: Balneo Hotel ZsoriForrás: Travelo

Balneo Beauty – a teljesség harmóniájában

A Spa&Beauty szakképzett csapata kezelések széles tárházát kínálja. Különféle rekreációs kezelések, masszázsok, pakolások, és fürdők színesítik palettánkat. A Germaine de Capuccini luxus spa termékei szőlőszemek értékes komponenseivel varázsolják különlegessé wellness kezeléseinket.

Céges rendezvények – az Ön sikere a mi küldetésünk

Összesen 9 rendezvény- és konferenciaterem áll vendégeink rendelkezésére. Tökéletes rendezvényhelyszín konferencia, céges rendezvény, családi összejövetel, csapatépítő kirándulások és esküvők számára. Rendezvénytermeink: 200 fős természetes fénnyel megvilágított földszinti konferenciaterem, 40 fős természetes fénnyel megvilágított emeleti konferenciaterem, 10 fős és 4 fős elnöki tárgyalótermek, valamint szintenként egy-egy 8 fős szemináriumterem.

Szállodánk aktuális ajánlatait ide kattintva tekinthetik meg.

Cím: H-3400 Mezőkövesd, Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 02.

Tel.: + 49 505 303

E-mail: info@balneohotel.hu

Web: www.balneohotel.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek