Minden évszakban Balaton

Bár biztosak vagyunk abban, hogy a Balaton és Siófok hallatán azonnal a forró nyár, a strandok és a Petőfi sétány nyüzsgése ugrik be Önnek, de a káprázatos Magyar Tenger egész évben csodálatos!

Galéria: Minden évszakban BalatonForrás: Travelo

 A Balaton ősszel is váltakozó, sokszínű arcát mutatja és színes programokkal várja az ide látogatókat. Októberben a siófoki Halfesztivál és a szigligeti Süllőfesztivál, míg novemberben a 15. alkalommal megrendezésre kerülő tihanyi Gardafesztivál nyújt kikapcsolódást a vendégek részére. Az ősz beköszöntével kihagyhatatlan a szüreti mulatságok forgataga, új borok kóstolása vagy akár egy bringatúra a Balaton körül.

Galéria: Minden évszakban BalatonForrás: Travelo

 Ha a wellness és a pihenés a cél, akkor irány a Siófok központjától 10 perc sétára találhatóResidence Balaton****superiorHotel, mely már számos értékes-rangos szakmai díjat elnyert és kiemelkedő mutatókkal rendelkezik több szállásértékelő oldalon is. Élje át Ön is a Balaton csodáit Siófokon! Az exkluzív kis ékszerdobozzá varázsolt családias 57 szobás hotel csendes kertvárosi övezetben, a Balaton partjától mindössze 100 méterre található.

 

Galéria: Minden évszakban BalatonForrás: Travelo

 A Hotel Residence Balaton többféle szobatípust kínál: a standard kétágyas szobák mindegyike egy nappali méretével vetekszik, kényelmesen pótágyazható, és természetesen balkon, légkondicionáló, LCD-tévé, ingyenes WiFi és széf is tartozik hozzá. Gyerekekkel tervezve a hétvégét az összenyitható kétágyas szobák vagy a kétlégterű deluxe szobák közül is foglalhat. Ha valami igazán exkluzívra vágyik, akkor a 100 négyzetméter alapterületű lakosztály a nyerő az Ön számára.

Galéria: Minden évszakban BalatonForrás: Travelo

 A szálloda 150 fős, exclusive éttermekiválóan alkalmas fogadások, üzleti ebédek, vacsorák helyszíneként. Az ételkínálat a vendég visszajelzések alapján valóságos ínyenc kavalkád, legyen szó svédasztalos reggeliről, svédasztalos főétkezésről vagy akár többfogásos vacsoráról.

Galéria: Minden évszakban BalatonForrás: Travelo

 A Residence wellness részlege teljeskörű kikapcsolódást nyújt, mert pont annyit tud, amennyit egy négycsillagos superior szállodának nyújtania kell. Az Oázisban élménymedencék légágyakkal, ülő és álló masszírozókkal, masszázspadokkal és buzgárokkal kényezteti a vendégeket, emellett beltéri és kültéri pezsgőfürdő is rendelkezésükre áll.

A szaunavilágban mindenki megtalálhatja a számára ideális lehetőséget, hogy a hétköznapok során felgyülemlett méreganyagokat eltávolítsa szervezetéből. A szaunavilágban finn szauna, aromaszauna, sókabin infrasugárzókkal, gőzkabin is mind ezt a célt szolgálják.

 

Galéria: Minden évszakban BalatonForrás: Travelo

 

A legnépszerűbb családi hotelek kategóriában Travellers' Choice díjjal jutalmazott szálloda gyerek- és családbarát szolgáltatásai között minden megtalálható, ami a gyermekek kényelmét és szórakozását biztosítja. A játszószobában egy csúszdás játszóházi labirintus és színes, vidám játékok sokasága, míg a wellness részlegen egy kör alakú gyermek medence, abban egy vízköpő bohóc varázsol garantáltan mosolyt a pici arcokra. Kiemelt időszakokban, hosszú hétvégéken és főszezonban izgalmas gyermekanimáció várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az utolsó negyedévben több kedvező csomagajánlat közül is válogathat az őszi időszakra szóló 1-2 éjszakás ajánlatoktól kezdve, az Őszi szüneti ajánlatán át, a különféle wellness csomagokig.

CSUPA WELLNESS – VÉGTELEN NYUGALOM – TENGERNYI BALATON

Residence Balaton****superior Hotel

8600 Siófok Erkel Ferenc utca 49.

http://balaton.hotel-residence.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek