HOGY VÁLASSZ GYEREKBARÁT SZÁLLODÁT?

Már nem csak kettőtökről szól a wellnesshétvége, mióta életetek értelme(i) a világra jött(ek)? 5x is meggondoljátok, útra keljetek-e? Számtalan kérdés felmerül, ha a jól megérdemelt pihenést tervezi az ember.

Nos, mindenre sajnos mi sem tudjuk a választ. De azt összegyűjtöttük, hogy a jövőbe látáson kívül mi szükséges a gondtalan családi pihenéshez:)

Először is nézzük a legkisebbeket: kis gyerek – kis gond, nagy gyerek – nagy gond, tartja a közmondás, ez azonban nem igaz az úti csomagok esetében.

Babaágy, ágynemű, babakád, majd bili, wc-szűkítő, fellépő a fürdőszobában, vízforraló, vagy ételmelegítési lehetőség.

Galéria: HOGY VÁLASSZ GYEREKBARÁT SZÁLLODÁT?Forrás: Travelo

 Ezek a nélkülözhetetlen eszközök mind nagy helyet foglalnának az autóban, így igazi segítség, ha a szálláshely biztosítja őket.

Bébiételek, gyermekmenü, etetőszék, előke, evőeszköz a kicsiknek: megnyugvás, ha erről sem kell külön gondoskodnunk.

Szoba a lurkókkal egy légtérben, vagy inkább külön?

Ez is egy fontos szempont a megfelelő szálláshely kiválasztásánál. Szokás kérdése kinél, mi vált be. Van, aki az egy légterű családi szobát szereti, van, aki pedig inkább a két, egymással összenyitható szobatípust részesíti előnyben a család nyugalmának fenntartása érdekében.

Galéria: HOGY VÁLASSZ GYEREKBARÁT SZÁLLODÁT?Forrás: Travelo

 

És a programok, amelyek akár rossz idő esetén is tartalmas kikapcsolódást nyújtanak: babapancsoló, gyermekmedence, játszóház, játszótér, animációs programok, gyermekfelügyelet, esetleg sportpályák, kerékpárkölcsönzési lehetőség védőfelszereléssel, üléssel a kicsiknek, gokartozás, kirándulás a környéken... A lehetőségek tárháza végtelen, csak rajtunk múlik, melyiket választjuk.

Hogy ezek után van-e olyan szálloda, ahol mindez megvalósul, ráadásul pénztárcabarát áron?

Örömmel jelentjük, hogy igen, van! Sőt: október 27-ig minden gyermeknek – életkortól függetlenül – ingyenes náluk a szállás a szülőkkel egy szobában, vasárnaptól péntekig! Az akciós időszakon kívül pedig Családi szobában akár két 8 év alatti gyerkőc is elhelyezhető kényelmesen, felár nélkül, ingyenesen!

Hogy melyik ez a wellnesshotel?

A balatonkenesei baba- és gyermekbarátHotel Marina-Port****-ban igyekeznek megkönnyíteni az utazással járó kellemetlenségeket, élményteli programokkal és családbarát szolgáltatásokkal elfeledtetni a hétköznapi mókuskerék okozta stresszt.

Hangolódjatok az őszi harmat frissességére, gyönyörködjetek a színpompás falevelekben és a csodás Balatoni naplementében, miközben megnyugtatja lelketeket a víz lágy hullámzása... Engedd, hogy ellazuljon tested a kellemesen meleg jacuzziban, és a forró szaunánkban szülessen újjá a szürke hétköznapokban elfáradt lelked. Élvezzétek gyermekeitek önfeledt kacagását lubickolás, játszóházban ugrándozás, játszótéren futkározás közben, vagy egyszerűen csak merüljetek el a csendben, amikor az animációs programon a kis mesterek alkotnak... A szeretettel vár benneteket a Balaton-partján, egész évben!

Galéria: HOGY VÁLASSZ GYEREKBARÁT SZÁLLODÁT?Forrás: Travelo

 Családi wellness akciók:

Színpompás ősz okt. 27-ig: már 12 900 Ft/fő/éj-től. Gyerekeknek hétköznap ingyen!

Októberi 3=4 akció már 11 175 Ft/fő/éj-től

Őszi szünet szaunaszeánszokkal, Halloween partyval 13 500 Ft/fő/éj-től

Téli ünnepi wellness ajánlatok most előfoglalási kedvezménnyel:

Meghitt karácsony Berki Artúrral

Téli szünet szaunaszeánszokkal, gyermekprogramokkal

Szilveszter a Fiesta énekesével, latin táncosokkal, gyerekdiscoval.

Bővebb információ, szobafoglalás:

Hotel Marina-Port****

8174 Balatonkenese, Kikötő u. 4.

Tel.: +36 88 492 369

E-mail:

info@hotelmarinapot.hu

Web:

www.hotelmarinaport.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek