Szenzációs hangulattal tér vissza a kamionversenyzés elitje a Hungaroringre

Óriási fesztiválhangulattal érkezik hazánkba Magyarország leglóerősebb versenye, a Kamion EB és Fesztivál, melyen augusztus 27-28. között a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbi is feltűnik a Mercedes volánja mögött.

A szezon legnagyobb újdonsága, hogy a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbi a 2016-os évadban már nem az Oxxo Racing Team-mel, hanem egy német csapattal, a Tankpool24 Racing Team-mel versenyez egy Mercedes-szel.

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi szezonnal, ugyanis már a második futamon dobogóra állhattam, majd a következőn egy első helyet is szereztem a Mercedessel. Örülök, hogy jól sikerült a debütálásom az új csapattal és kamionnal, remélem, hogy a Hungaroring lesz az idei év csúcspontja, ahol minél többször sikerül felállnom a dobogóra. Bízom benne, hogy teltház előtt róhatom a köröket" – mondja bizakodóan Kiss Norbi.

Galéria: KamionversenyForrás: Travelo

A tavalyihoz képest még egy szintet feljebb lépett a rendezvény, ugyanis a Suzuki Europe Cup mellett egy exkluzív futamot, a BlancPain GT Series-t is elhozták hazánkba, melyen a leggyorsabb luxusautók versengenek az első helyekért. A versenyek mellett pénteken ingyenes pályabejárással is várják az érdeklődőket, valamint egy látványos kamionkorzót is megcsodálhatnak a kilátogatók a versenyhétvégén.

Augusztus 27-28. között nem csak a kamionsport szerelmeseinek érdemes kilátogatni a Hungaroringra, ugyanis számos izgalmas program várja majd a gyermekeket, családosokat is. Az önfeledt szórakozást biztosítja a Babakunyhó, de megelevenedik a FUTURA Okos Homokozója, valamint a Csodák Palotája is a Hungaroringre költözik. A Vadnyugati Városban a gyerekek kipróbálhatják az aranymosás rejtelmeit, a Talmácsi Mobil Pályákon pedig a motorozásba is belekóstolhatnak. A sok-sok játék mellett a kisgyermekeket és szüleiket a népszerű Alma Együttes kedves dalai szórakoztatják és táncoltatják meg vasárnap 10:00 – 11:00-ig a Super Gold Tribün mögötti színpadon.

Galéria: KamionversenyForrás: Travelo

Exkluzív meglepetésként pedig augusztus 25-én egy rendhagyó, nagyszabású kamion felvonulást is megcsodálhatnak a városban járók. 17 órakor ugyanis elindul a Blancpain luxusautókkal kiegészülő kamion-konvoj a Hungaroringről az 56-osok teréig, ahol estig különböző programokkal, dedikálással és Kamion EB és Fesztivál ereklyékkel várják az érdeklődőket.

Hamarosan tehát hazánkba érkezik a leglóerősebb versenyhétvége: érdemes tehát már most bejegyezni a naptárba az időpontot: 2016. augusztus 27-28. – Kamion EB és Fesztivál – Hungaroring

További részletek és jegyvásárlás:

http://kamionfesztival.hu/

http://www.gpticketshop.hu/ETRC__Kamion_EB.html

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek