Lisa Stansfield is Veszprémbe tart!

  A Királynék városa az év minden szakában tartogat valami érdekességet az odalátogatók számára. A Vár, a város hangulatos terei, utcái és az ország egyik legnépszerűbb állatkertje mellett Veszprém mindig kínál változatos kulturális és gasztronómiai élményeket is.

  Nyaranta, immár 13. éve, a VeszprémFest csábítja a közönséget világhírű előadók különleges hangulatú koncertjeivel. Idén több Grammy-díjas zenészt is meghallgathatunk a fesztiválon, köztük a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Lisa Stansfieldet. Az énekesnő első magyarországi fellépésére rengetegen kíváncsiak, így a szervezők - a hatalmas érdeklődésre tekintettel - a koncertet a Várból az eredetileg esőhelyszínként megjelölt Veszprém Arénába költöztették. Jegyek tehát továbbra is kaphatók!

  Galéria: Lisa Stansfield is Veszprémbe tart!Forrás: Travelo

   Az elmúlt évtizedekben magával ragadó hangjának és kortalan popdalainak köszönhetően Lisa Stansfield a slágerlisták élére jutott az Atlanti-óceán mindkét partján, énekelt George Michaellel és a Queennel, többször nyert Brit és Ivor Novello díjat. Lisa albumai – több mint 15 millió eladott példánnyal és legalább 20 vezető slágerrel – igazi nemzetközi sikert arattak. Veszprémben is leghíresebb dalaival örvendezteti meg a közönséget.

  Galéria: Lisa Stansfield is Veszprémbe tart!Forrás: Travelo

   A VeszprémFest idei fellépői közül Omara Portuondot és a Thievery Corporationt már láthatta és hallhatta élőben a hazai közönség, ám Lisa Stansfieldhez hasonlóan Gregory Porter és Jamie Cullum először szerepel Magyarországon.

  És ha Veszprém, akkor ne feledkezzünk meg a népszerű Rozé, Rizling & Jazz napok-ról sem, amely idén július 8 és 17. között várja a magyar jazzre és azzal határos műfajokra nyitott, emellett rozékra, rizlingekre és kézműves ételekre vágyó látogatókat.

  Galéria: VeszprémFest 2016Fotó: Melczer Zsolt

   A „30 borász, 30 koncert" szlogennel meghirdetett „ minifesztivál" még egy meglepetést tartogat a vendégeinek. A rendezvény ideje alatt esténként különleges fényfestés borítja majd a város egyik nevezetességének számító Tűztornyot és a városháza homlokzatát: az épületekre az „Én Házam – Én Tornyom – Én Városom" című rajzpályázat nyertes gyerekrajzait vetítik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!