Aludj, fürödj, hangolódj Mórahalmon

  A nyári elő- és az őszi utószezonban, az akcióban részt vevő vendégházak szállóvendégei mindössze 500 Ft-ért vehetik igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

  Aki nyaralását az iskolai nyári szünet elejére tervezi, még kihasználhatja a fenti kedvezményt, hiszen egész júniusban igénybe vehető az 500 Ft-os fürdőjegy lehetősége. Az akció lényege, hogy Mórahalom azon vendégházaiban, akik az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon megtalálhatóak, a megszálló vendégek az eltöltött vendégéjszakáknak megfelelő számú, 500 Ft-os fürdőbelépőre beváltható utalványt kapnak, amivel az itt-tartózkodásuk ideje alatt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe vásárolhatják meg napijegyüket.

  A fürdő árpolitikája évek óta változatlan: egyetlen belépőjegy megvásárlásával a fürdő valamennyi üzemelő medencéje, szaunája, csúszdája, valamint az összes élményelem korlátozás nélkül igénybe vehető.

  Galéria: Aludj, fürödj, hangolódj MórahalmonFotó: Nemeth Norbert

  Az 500 Ft-os belépőjegy a hétvégi kiemelt időszakokra, a kiemelt árú jegyek esetében is lehetőséget ad a kedvezmény érvényesítésére, azaz hétköznapokon és hétvégén egységesen 500 Ft-os jegyáron vehetik igénybe a fürdő minden szolgáltatását.

  A kedvezményes fürdőjegy lehetősége a nyári hónapok végeztével szeptember 1 és november 30-a között ismét életbe lép majd, mint az utószezonhoz kapcsolódó kedvezmény.

  Az akcióban részt vevő szálláshelyekről bővebb információ az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon található. Foglaláskor kérjenek pontos információt a fürdőjegy igénybevételének lehetőségéről.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!