Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

  Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39-ik alkalommal várja színes utazási kínálattal és programokkal a látogatókat.

  Belföldi díszvendég: Budapest

  Fővárosunk említésre méltó turisztikai célpont. A kiállításon, 300 négyzetméteres standjukon 4 tematika szerint mutatják be a szórakozási lehetőségeket: kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programok. Bemutatkozik többek közt az Aquaworld, a Csodák Palotája, a Várkert Bazár és a budapesti street food kínálatból is ízelítőt kaphatunk. Az Utazás kiállításra készülő 48 órás Budapest kártyával pedig a kiállításra való belépés mellett számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe a kártyát megvásárlók.

  Kulturális díszvendég: Brazília

  2016 nyarán az olimpiai ötkarikás játékoknak köszönhetően Brazílián, és Rio de Janeiro-n a világ szeme. A kiállítás kiemelt témái a nyári sportesemények illetve a karnevál, amely elválaszthatatlan része a brazil kultúrának. Brazília standján és a kiállítás színpadán szamba táncosok és capoeira-sok gondoskodnak a karneváli hangulatról. A tánc mellett megjelenik a gasztronómia is: a standra meghívott séf autentikus brazil ételeket készít majd, és a látogatók megízlelhetik a Brazíliában kedvelt cachaca-t (kaszasa) illetve a caipirinha-t.

  Fotó: Christophe Simon / Europress / Getty  Nyerj álomutazást Brazíliába!

  Idén is lesz Utazás játék, és hova máshova szólhatna a repülőjegy, mint Brazíliába. A játékban való részvételhez nincs más teendő, mint belépőjegyet vásárolni a kiállításra és kitölteni a nyereményszelvényt. A tavalyi nyereményhez hasonlóan az utazás magában foglalja az utazási, szállás és programköltségeket is.

  Szakmai díszvendég: Kína

  A kiállítás első napja szakmai nap. Ezen a napon magasabb jegyár érvényes. A szakmai díszvendég Kína, akik a programban is kiemelt szerepet foglalnak el. A csütörtökön kezdődő szakmai programok pénteken is folytatódnak és regisztrációhoz valamint magasabb jegyárhoz kötöttek.

  A kiállítás belépőjegye érvényes az egyidejű Bringaexpo illetve Afrika Expo kiállításokra, és online elővételben kedvezményesen juthatsz hozzá belépődhöz!

  Forrás: Origo

  Jegyvásárlás és bővebb információ:

  www.utazas.hungexpo.hu

  www.facebook.com/utazaskiallitas

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!