Nyakkendő és kütyük helyett egy WOOOW.

Nyakkendő és kütyük helyett egy WOOOW...

...avagy az ajándékozás 2015-ös divatja

Nyakkendő, kötött pulcsi, elektromos kütyük, amik kezelését a gyerkőcök már az anyatejjel szívják magukba, ékszerek, háztartási szuper masinák... és hosszasan sorolhatnánk azokat a dolgokat, amik évről-évre a csillogó karácsonyfa alá kerülnek ajándékként.

Persze, jó dolog a megszokás, na de mégis...

Ilyenkor jönnek a netes keresések, a baráti jó tanácsok, majd gyakran eljutunk odáig, hogy a tökéletes ajándék egy wellness hétvége lenne. Nehéz dolgunk nincs, hiszen manapság ebből is Dunát lehet rekeszteni, mert wellness-szelni szinte mindenki tud. Az igazi feladat azonban az, hogy ráleljünk az interneten megtalálható wellness-rengetegben a tökéletes meglepetésre, ami – megszabadítva azt a díszes, ünnepi szalagtól - igazi csillogást csal majd az arcokra.

És akkor jöjjön a 2015-ös módszer, amivel mindezt megkönnyítheti.

A pár éve egyre divatosabbá váló „Eldöntöttem; wellness kikapcsolódást ajándékozok" még csak a kezdet, sőt! Ahhoz, hogy a csillogó szempárok és az öröm ne csak pár pillanatig ragyogják be az ünnep fényét, gondolkozzon személyre szabott, egyedi megoldáson! Szóval tegyen a snassz-wellnessre még egy lapáttal és helyette szerezzen örömet igazi élményekkel!

Így...

Zalakaroson a varázslatok szállodája a mára már elcsépelt wellness pihenés helyett a nyugalom, a harmónia és a feltöltődés valódi összhangját, a spa szolgáltatások lágy érintésének élményét kínálja. Jól hangzik, bár tuti ez is csak egy marketing bla-bla - gondolhatja. De higgye el; nem az!

A zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior nem szobákat, hanem a harmonikus otthon kényelmét, nem wellness szolgáltatásokat, hanem a felfrissülés és az ellazulás érzését, nem csomagokat, sokkal inkább élményeket és életre szóló emlékeket kínál. Mindez pedig a vendégszeretet legalapvetőbb mértékegységével párosul, egy kedves, szívből jövő mosollyal.

A 2015-ös évben a szálloda varázslatos világa 3 különböző lehetőséggel készül az ünnepekre, de a döntést az Ön fantáziájára bízza. Harmónia-, Varázs- vagy Luxus Wellness, mindegy...

Egy ilyen meglepetéssel, karácsonyi ajándékkal nem hibázhat. Tegye az idei karácsonyt szerettei számára emlékezetessé, váljon az ajándékozás öröme felbecsülhetetlenné, legyen a legszebben csengő szó ajándékbontáskor az, hogy woooow!

Forrás: Travelo

 

 Ne habozzon! Alapozza meg a 2016-os év sikerét időben és élvezze hátradőlve az ünnepek közeledtét! Ehhez mindössze csak annyit kell tennie, hogy ezt írja a keresőbe: www.mendan.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek