Nyakkendő és kütyük helyett egy WOOOW.

  Nyakkendő és kütyük helyett egy WOOOW...

  ...avagy az ajándékozás 2015-ös divatja

  Nyakkendő, kötött pulcsi, elektromos kütyük, amik kezelését a gyerkőcök már az anyatejjel szívják magukba, ékszerek, háztartási szuper masinák... és hosszasan sorolhatnánk azokat a dolgokat, amik évről-évre a csillogó karácsonyfa alá kerülnek ajándékként.

  Persze, jó dolog a megszokás, na de mégis...

  Ilyenkor jönnek a netes keresések, a baráti jó tanácsok, majd gyakran eljutunk odáig, hogy a tökéletes ajándék egy wellness hétvége lenne. Nehéz dolgunk nincs, hiszen manapság ebből is Dunát lehet rekeszteni, mert wellness-szelni szinte mindenki tud. Az igazi feladat azonban az, hogy ráleljünk az interneten megtalálható wellness-rengetegben a tökéletes meglepetésre, ami – megszabadítva azt a díszes, ünnepi szalagtól - igazi csillogást csal majd az arcokra.

  És akkor jöjjön a 2015-ös módszer, amivel mindezt megkönnyítheti.

  A pár éve egyre divatosabbá váló „Eldöntöttem; wellness kikapcsolódást ajándékozok" még csak a kezdet, sőt! Ahhoz, hogy a csillogó szempárok és az öröm ne csak pár pillanatig ragyogják be az ünnep fényét, gondolkozzon személyre szabott, egyedi megoldáson! Szóval tegyen a snassz-wellnessre még egy lapáttal és helyette szerezzen örömet igazi élményekkel!

  Így...

  Zalakaroson a varázslatok szállodája a mára már elcsépelt wellness pihenés helyett a nyugalom, a harmónia és a feltöltődés valódi összhangját, a spa szolgáltatások lágy érintésének élményét kínálja. Jól hangzik, bár tuti ez is csak egy marketing bla-bla - gondolhatja. De higgye el; nem az!

  A zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior nem szobákat, hanem a harmonikus otthon kényelmét, nem wellness szolgáltatásokat, hanem a felfrissülés és az ellazulás érzését, nem csomagokat, sokkal inkább élményeket és életre szóló emlékeket kínál. Mindez pedig a vendégszeretet legalapvetőbb mértékegységével párosul, egy kedves, szívből jövő mosollyal.

  A 2015-ös évben a szálloda varázslatos világa 3 különböző lehetőséggel készül az ünnepekre, de a döntést az Ön fantáziájára bízza. Harmónia-, Varázs- vagy Luxus Wellness, mindegy...

  Egy ilyen meglepetéssel, karácsonyi ajándékkal nem hibázhat. Tegye az idei karácsonyt szerettei számára emlékezetessé, váljon az ajándékozás öröme felbecsülhetetlenné, legyen a legszebben csengő szó ajándékbontáskor az, hogy woooow!

  Forrás: Travelo

   

   Ne habozzon! Alapozza meg a 2016-os év sikerét időben és élvezze hátradőlve az ünnepek közeledtét! Ehhez mindössze csak annyit kell tennie, hogy ezt írja a keresőbe: www.mendan.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!