MEDICAL WELLNESS TATÁN

Új, testi-lelki megújulást kínáló medical center épületszárny jött létre a tatai Kristály Imperial Hotel****-ben, ahol vendégeink prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A Kristály Imperial Hotel**** business szállodaként működik, vendégeink nagy része üzletember a világ minden tájáról. Szállodánk hagyományos wellness szolgáltatásokat is nyújt a Crystal SPA wellness szalonban, ahol úszómedence, jacuzzi, infraszauna, finn szauna, szószoba, tepidárium, gőzszauna és különböző masszázsfajták várják a felfrissülni vágyókat. A népszerű wellness szolgáltatások mellé most számos gyógyszolgáltatás bevezetése is társul a prevenció és a rehabilitáció jegyében.

Fotó: Kristály Imperial Hotel

Az új Medical Centerben elsősorban a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, immunrendszeri
rendellenességek szűrését, prevencióját vezetjük be az egészségtudatos vendégek vonzására.
Hasonlóan fontos célcsoportot képeznek a rehabilitációra szoruló turisták és lakosok, akik egyaránt igénybe vehetik a különböző medical és wellness szolgáltatásokat.

A szolgáltatásokról a teljesség igénye nélkül:

  • különleges orvosi porlasztásos sószoba, száraz sóterápia
  • Sókristály terem, amely egyben alkalmas lesz pilates és jógafoglalkozásokra, kisebb előadásokra és meetingekre
  • gyógytorna, fizioterápia
  • víz alatti mozgásterápia
  • hidroterápiás kezelések
  • gyógy és kényeztető wellness masszázsok
  • orvosi kozmetológia
  • orvosi állapotfelmérések

A Medical Wellness centerünk kialakításával a hozzánk érkező szállóvendégek igényeit kívánjuk
maximálisan kielégíteni. A vendégek itt tartózkodása során nem csak a pihenésüket, hanem az
egészségmegőrzést és a gyógyulást is szeretnénk segíteni. A vendégeink nagy részét jelentő
üzletemberek részére speciális menedzserszűréseket és kezeléseket ajánlunk, amelyeket a hosszabb tartózkodás során terápia jelleggel is igénybe tudnak venni. A projekt keretében egyben a hotel szálláshely kapacitása is tovább bővül 12 férőhellyel.

A medical wellness beruházással egy időben szállodánk konyhatechnológiájának fejlesztése is folyik, amely megfelel a speciális étkezési igényeknek és a legújabb trendeknek. A tavalyi évben kezdtük el a Sous Vide technológia használatát, ahol a tápanyagok megmaradnak, az ízek intenzívvé válnak, ezáltal az ételek megőrzik természetességüket. Emellett az egészségtudatosság jegyében felvettük kínálatunkra a nyers vegán étkezés lehetőségeit is.

A gyógyszolgáltatások kiegészítéseképp különböző előadásokat, programokat is szervezünk az
egészségtudatosság jegyében. A „Lélekgyógyász" előadássorozat célja, hogy a testi gyógyulás és egészségmegőrzés mellett a lelket is ápoljuk. Az előadás sorozatot a továbbiakban is folytatjuk, a testi egészség megőrzés témakörével a teljesség érdekében.

Törekszünk az egyediségre, így a beruházással létrejövő létesítmény egyedülálló mind minőségben, mind látványban és a szolgáltatások színvonalban is, hiszen a környékünkön nem található ilyen széles szolgáltatás palettával és ilyen jellegű kezeléseket egy helyen nyújtó medical wellness szálloda.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek