Ezt tegye idén a karácsonyfa alá!

Gondolt már arra, hogy a megszokott könyvek, ruhák, kütyük, kozmetikumok helyett élményeket rejtsen az ünnepi csomagba? És tudta, hogy mindezt sorban állás nélkül is be lehet szerezni?

Az ideális ajándék.

Lázas fejtörés, tanácstalan téblábolás, virtuális ötletvadászat. Ismerős fogalmak és érzések a szeretet ünnepe előtt, kinek mi kerüljön a fa alá, minek is örülne a nagymami, a kedves vagy a barátaink...

Ne gyötörje magát tovább, ne találgasson, a megoldás annyira egyszerű! Ajándékozzon pihenést, kikapcsolódást szeretteinek a Danubius Ajándékkártyával és garantált a meglepetés, az öröm a karácsonyfa alatt!

Galéria: Ezt tegye idén a karácsonyfa alá!Forrás: Travelo

Danubius Ajándékkártya – ez a varázsszó, amely megoldja az ajándékozás minden gondját. Elegáns és egyszerű, sőt a választás szabadságát is kínálja, hiszen a megajándékozott szabadon eldöntheti, mikor, mire használja fel a kártyán szereplő összeget. Lepje meg szeretteit, barátait egy tetszőleges összeggel feltöltött ajándékkártyával, és bízza a választást a megajándékozottra! A személyre szóló élménynél nincs szebb karácsonyi ajándék! Simogató termálvizek, kényeztető masszázsok, ínycsiklandó fogások: ezek mind hozzásegítenek a regenerálódáshoz, feltöltődéshez és életre szóló élményekkel ajándékozzák meg szeretteinket.

Danubius Ajándékkártyával életre szóló élményeket ajándékozhat, amelyek boldog pillanatokat varázsolnak a hétköznapokba. Romantikus gyertyafényes vacsora, fitness bérlet, kényeztető wellness masszázs vagy akár szállodai pihenés is lehet a kártyára feltöltött összegből. És éppen akkor és éppen ott, ahol a megajándékozott szeretné, hiszen a Danubius ajándékkártya valamennyi belföldi Danubius szállodában beváltható – Budapesten, Hévízen, Bükön, Sárváron, Pécsett, Győrben és Balatonfüreden.

Galéria: Ezt tegye idén a karácsonyfa alá!Forrás: Travelo

Nyakunkon az év végi hajrá, egyre nagyobb a tömeg, egyre hosszabbak a sorok a bevásárló központokban, de a Danubius Ajándékkártyák sorban állás és kapkodás nélkül, a lehető legkényelmesebb módon beszerezhetők. Személyesen megvásárolhatók a belföldi Danubius szállodák recepcióján vagy online megrendelhetők, átutalással és bankkártyás fizetéssel. Postai kiszállításra és személyes átvételre is van mód. A részleteket a www.danubiushotels.hu/ajandekkartya oldalon ismerheti meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek