"Anyuapu, ott vagyunk már?"

„Anyuapu, ott vagyunk már?"

A fülig érő gyerekszájak világa a Velencei-tónál vár!
Mennyit megyünk még? ... Mikor érünk már oda? ... Anya, ott vagyunk már? ...

Melyik szülő ne ismerné ezeket az idegtépő kérdéseket utazás közben. Már nem izgalmas a mesekönyv, a magunkkal hozott játék, elfogyott az összes rágcsálni- és innivaló és még mindig nem vagyunk ott... Amikor az autó hátsó ülésén gyermekeink ülnek egy-egy nyaralásra indulván, néha már a program elején türelmünk határait feszegetik, pedig mi tiszta szívből imádjuk őket.

Galéria: „Anyuapu, ott vagyunk már?”Fotó: Velence Resort & Spa

 Ők extázisban vannak, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, miként jut majd nekünk, szülőknek is néhány nyugodt perc a kikapcsolódásra, pihenésre.

A Velence Resort & Spa-t megcélozva külön öröm a „cél" Budapesthez való közelsége, s így a rövid utazási idő. A „családbarát" itt nem csupán üres, de jól hangzó jelző, hanem maga a kézzel fogható valóság. Csemetéinknek évszaktól függetlenül tartalmasszórakozásra van lehetőségük: jó időben irány ki, a szabadba! Egyszer fürdőzés- és vízi sportok, másnap felfedezés a program – lehetőleg két keréken megközelítve az egyes helyszíneket! Amíg alkalmas az időjárás, a Velencei-tó környéke számos kirándulási- és családi programlehetőséggel csalogat, de a tóparti játszótér is hívogatóan csábítja a legkisebbeket.

Galéria: „Anyuapu, ott vagyunk már?”Fotó: Csucsi / Velence Resort & Spa

 Ahogy távolodunk azonban a nyári napok forró ragyogásától, úgy válnak egyre fontosabbá a szállodán belüli szabadidős lehetőségek; mert a család jól szeretné érezni magát, akár esik, akár fúj. Itt esős, hűvös időben is lehetséges a gondtalan pihenés, a laza kikapcsolódás.

Ha a gyermek- és élménymedencék, a kinti sodrómedence kipróbálását követően „kisördögeinknek" még mindig van energiája, irány a „dühöngő": a szálloda három szintes Dzsungel játszóháza! Itt aztán mindent lehet: bokszzsákot püfölni gőzerővel, kúszni-mászni, függőhídon átkelni, sok-sok nevetés után egy medencényi színes labdába belecsúszni, vagy akár új barátokra is szert tenni...

Galéria: „Anyuapu, ott vagyunk már?”Fotó: Csucsi / Velence Resort & Spa

 Hamarosan a játszóház, az alkotás öröme kerül a figyelem középpontjába: a szálloda animátorai változatos, szórakoztató foglalkozásokkal várják elsősorban az ovis és kisiskolás korosztályt, nap, mint nap. A játszóház valódi kincsestár a gyerekeknek, alig győznek a temérdek játék közül válogatni. LEGO? Vagy inkább a baba konya? Esetleg a vásárlós játék? Hívogatóan izgalmasak a hatalmas dömperek és teherautók is.

Ez az a pont, ahol a szülőknek lehetősége van megszökni egy rövid időre, egy kettesben elfogyasztott kávéra, pihentető szaunázásra, vagy kényeztető masszázsra. Miután pedig feltöltötték saját „elemeiket", a játékszigetnél lehet összegyűjteni a már arcfestett, de újra elmélyülten alkotó gyermekeket. Ideje vacsorához készülődni; az összenyitható, kényelmes családi szobákból még egy folyosón kell átsétálni, egyenesen az étterembe.

Galéria: „Anyuapu, ott vagyunk már?”Fotó: Csucsi / Velence Resort & Spa

 Bár az izgalom még tart: nem lehet olyan fárasztó egyetlen nap sem, hogy a sok apróság ne várná a nagy találkozást Ele-Fülöppel, a szálloda kabalafigurájával. Ő minden hétvégén ellátogat a gyerekekhez; reggelinél, vacsoránál ő ellenőrzi, hogy mindenki rendesen evett-e a gyerekbüféről.

Este mindannyian együtt táncolhatnak Ele-Fülöppel a mini discoban, éjszaka pedig már a következő látogatásról, az őszi szüneti nagy találkozásról álmodhatnak.

Még el sem indultunk haza, az autóban felharsan a kérdés: mikor megyünk vissza?

Őszi szünet Ele-Fülöppel a Velence Resort & Spa-ban – a nagy találkozás...

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek