Természetesen ősszel is Bükfürdő

Természetesen ősszel is Bükfürdő

Mint minden évszaknak, az ősznek is meg van a maga szépsége, és még messzire sem kell utaznunk, hogy megleljük azt. Elég felkeresni az Alpokalja egyik legsokoldalúbb fürdővárosát, Bükfürdőt.

Forrás: Travelo

A varázslatos erejű bükfürdői gyógyvíz egyedi összetételű, nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalmuk miatt egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. Elég csak megmártóznunk a természet eme páratlan kincsében és máris megszabadulhatunk a mindennapok fárasztó nyomásától. Persze egy igazi fürdőkúrával nemcsak megelőzhetjük a bajt, de hatékonyan kezelhetjük is azt, ha már kialakult valamilyen mozgásszervi problémánk, akár a sok ülőmunka, akár egy korábbi sportsérülés miatt.

Forrás: Travelo

Kaland, egészség és megnyugvás egy helyen

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum parkos területén, fedett, és félig fedett medencék csábítanak fürdőzésre még a hűvösebb időben is. A fürdőben OEP által támogatott kezeléseket is igénybe vehetünk, de ha csak kényeztetni szeretnénk magunkat, számos masszázsfajta és szépítő, lazító wellness kezelés közül válogathatunk. Amíg az időjárás engedi, érdemes kipróbálni a fürdőhöz közeli Kneipp®- és Nordic Walking Parkot, amely igazi energiabombaként hat a szervezetre. Kerékpárra pattanva, vagy túracipőbe bújva az egész környéket bejárhatjuk, de a modernkori kincskeresők is élményre lelnek a geocaching pontokon. Ha szeretnénk kipróbálni valami újat, akkor irány az ország első minősített golfpályája, amely a legtapasztaltabb játékosok mellett a kezdőket is szívesen fogadja.

Forrás: Travelo

Vendégbarát szolgáltatások, családias hangulat

A Danubius Health Spa Resort4* ideális választás azoknak, akik a fürdőzés mellett a korlátlan fogyasztást és a kitűnő konyhát is előnyben részesítik. A holisztikus szemlélet követőit a Hotel Caramell4* egyedi koncepciója segíti a tökéletes kikapcsolódásban. A Hotel Piroska 4* családias hangulattal és modern felszereltségű fizioterápiás részleggel várja gyógyulni és relaxálni vágyó vendégeit. Azok, akik számára fontos a fürdő közelsége, és a leghidegebb napokban is szeretnének fürdőruhában maradni, a Hunguest Hotel Répce3* Répce Gold4*bizonyul tökéletes választásnak, fedett folyosón keresztül a fürdő is közvetlenül elérhető. Exkluzív wellness és spa központtal rendelkezik a Greenfield Hotel Golf & Spa 4*superior, ahol több mint 80-féle tradicionális-, egzotikus- és gyógykezelést is kínálnak. Aki az otthonosságot kedveli, az Apartman Hotel3*kényelmes lakásai közül választhat. A szállodák mellett vendégházak, bungalók, családias hangulatú apartmanok kínálják szolgáltatásaikat, részletes ajánlatok a ITT.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek