Sokszínű lehetőségek szakértelemmel

A hévízi NaturMed Hotel Carbona a kényeztető-, egészségmegőrző- és gyógyászati kezeléseik sokszínűsége, vendégszeretete miatt is ideális választás akár pihenéshez, akár egészségtudatos feltöltődéshez keresünk úti célt.

A regenerálódásra fordított szabadidő remek alkalmat teremt arra, hogy jobban odafigyeljünk az egészségi állapotunkra. Ma már léteznek olyan eszközök, amelyek fájdalom nélkül képesek feltérképezni szervezetünk felépítését, illetve szöveteink összetételét és arányát. Az így kapott értékes információk ismeretében objektív képet kaphatunk testünk pillanatnyi egészségügyi állapotáról. Az egészség iránt elkötelezett NaturMed Hotel Carbonában öt különböző állapotfelmérő berendezés várja azokat, akik szeretnék megtudni, hogy a szervezetüknek melyek az erősségei és hol vannak olyan hiányosságai, amit megváltoztatott életmóddal korrigálni lehet. A szállodai tartózkodás alatt egyszerűen időpontot foglalhatunk az állapotfelmérések valamelyikére, de akár komplex egészségmegőrző kúrákra (harmóniateremtő, alakformáló, gerincerősítő, az egészséges szépséget támogató kúrákra) is bejelentkezhetünk. Léteznek olyan állapotfelmérést és kezeléseket is tartalmazó csomagajánlatok, mely 2 éjszakás tartózkodás esetén ideálisak, de gondoltak azokra is, akik hosszabb időre érkeznek a szállodába. A egészséget támogató,

szakmai szempontok figyelembevételével összeállított tematikus kúrák között könnyedén választhatunk önmagunk is az elérni kívánt cél ismeretében, de a szálloda munkatársai készségesen segítenek, ha esetleg elbizonytalanodnánk.

Böjt hatékonyan és biztonságosan

Habár a böjtölés sikere elsősorban az egyéni motivációtól függ, mégis sokkal könnyebb csoportos keretek között nekivágni egy tisztítókúrának. A NaturMed Hotel Carbona havi rendszerességgel induló 10 napos böjti programja megnyugtató hátteret biztosít a kúra sikerességéhez. A Buchinger és Lützner féle léböjt nem jelent koplalást! Egyszerűen nem fogyasztunk semmilyen szilárd táplálékot, helyette zöldségekből és gyümölcsökből nyert, vitaminokban gazdag leveket iszunk. A siker titka a komplexitás és a szakszerűség: a kezdeti orvosi vizsgálatot követően mindvégig szakemberek - gyógytornász, dietetikus, spa szakértő - segítenek a kitűzött cél elérésében. A szálloda többi részétől jól elkülönülő böjti bázison egyéni konzultációra is lehetőségünk nyílik, de gondolatébresztő előadásokat is hallgathatunk az egészséges életmódról és a nap bármely szakaszában megoszthatjuk tapasztalatainkat és a minket foglalkoztató gondolatokat a velünk együtt böjtölőkkel. A testi megújulást a harmadik és a hetedik nap között naponta más-más testkezelés segíti. Jóleső támogatást nyújt, hogy korlátlanul élvezhetjük az élményfürdő, az uszoda, a szauna részleg, a termálfürdő nyújtotta lehetőségeket, és emellett részt vehetünk a szakszerűen összeállított ingyenes rekreációs és preventív csoportos sportprogramokon is.

Wellness, szakértelemmel fűszerezve

A szállodának a kikapcsolódás és a regenerálódás szolgálatába állított, példamutatóan sokoldalú szolgáltatásai kiváló hátteret biztosítanak akkor is, ha egyszerűen pihenésre, felfrissülésre vágyunk. A termálfürdő, a fedett úszó- és élménymedencék, valamint a minden igényt kielégítő szaunák nyújtotta élmény kimagasló szakértelemmel párosul, ami a wellnesst professzionális szintre emeli.

A szaunák remek teret adnak a méregtelenítési folyamatok elősegítéséhez, ezzel is segítve a szervezet tavaszi megújulását. A wellness medence a felfrissülés színtere. A masszírozó fúvókák javítják a szervezet vér- és nyirok keringését, ezzel a sejtek anyagcsere folyamatait is segítik. Az úszómedencében néhány hossz leúszásával az egész testünket átmozgathatjuk extra erőfeszítés nélkül. A gyógyvizes termálmedencéket sem csak gyógyászati céllal érdemes kipróbálni! Jólesően feledteti a gondokat, oldja a stresszes izmok feszülését.

www.carbona.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek