A legjobb programok a Balatonon, most

Azoknak, akik még nem jutottak el nyaralni, jó hírünk van. A legjobb programok még csak most következnek a Balaton környékén. Ráadásul az odafelé vezető útra is van egy szuper tippünk, hiszen a biatorbágyi Premier Outlet akár több mint 70%-os kedvezményekkel várja a látogatókat, így a nyaralásra való felkészülés sem fogja megterhelni pénztárcánkat.

Idén augusztusban a legizgalmasabb a Balaton környéke: különféle bor- és gasztronómiai fesztiválok, zenei fesztiválok, kulturális programok teszik teljessé a nyaralást anélkül, hogy kitennénk lábunkat az országból. A Balatonfüredi Borheteken finom borokkal várják az ínyenceket. Akik, inkább a hasukat tömnék, azoknak a Balatoni H.E.K.K. Fesztivált ajánljuk. Ha inkább a koncertek mellett teszik le a voksukat, irány a B.my.Lake vagy a STRAND Fesztivál. Érdemes ellátogatni a VII. Szigligeti Hagyományőrző Napokra is, amely garantáltan a gyerekek kedvence lesz. Ugyanakkor a sportos kikapcsolódás hívei sem fognak csalódni a Balatonban, hiszen megannyi remek túrázási, kerékpározási lehetőség adott a Balaton partján.

A sokféle program miatt érdemes bőröndünkbe is változatosan pakolni, és beszerezni a legszükségesebb ruhadarabokat. Ám, hogy a vízparti lángosra és jégkrémre is maradjon keret, a Balaton felé menet térjünk be a biatorbágyi outlet központba, ahol nyugodt szívvel engedhetünk a vásárlás csábításának, hiszen most akár több mint 70%-os kedvezménnyel várják a látogatókat a legnagyobb divatmárkákkal közel 90 üzletben.

Ne felejtsük el, hogy a strandoláshoz trendi bikini és strandkendő dukál a hölgyeknek, amelyekért az outlet központ Calzedonia / Intimissimi / Tezenis üzletét érdemes felkeresni. A sportos programokhoz jó minőségű short, trikó és edzőcipő szükséges. A Premier Outlet Undercolors of Benetton, Budmil vagy adidas boltjaiban széles választékból lehet válogatni. A zenei fesztiválokhoz, kulturális programokhoz és az esti borozásokhoz pedig mindkét nem számára könnyű, kényelmes, ám divatos öltözék a legideálisabb, amiért a Mango, Paris Women, Gant, Guess vagy Helly Hansen üzleteket ajánljuk.

További információk:

www.premieroutlet.hu

www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Forrás: Travelo
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek