Versenyfelhívás: Gastro Design 2014

  Keressük Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, streedfood-jait és szórakozóhelyeit! Díjazzuk az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezzen augusztus 8-ig!

  Egy étteremben a legfontosabb az ételek minősége és a szerviz kifogástalan, magas színvonala, ugyanakkor a vendéglátóegység vizuális megjelenése is fontos szerepet játszik a vendégek megnyerésében.

  Sok munkát fektetett az étlap és az itallap megtervezésére? Álmatlan éjszakákon próbálta elképzelni, milyen legyen az ideális a honlap és az étterem arculata? Együtt izgult a belsőépítésszel a legharmonikusabb tér kialakításakor?

  Ha úgy érzi, jogosan büszke vendéglátó-ipari egysége étlapjára, itallapjára, grafikus arculatára, weboldalára, belső kialakítására, mutassa meg másoknak is, nevezzen Gastro Design versenyünkre! Reklámpiaci és vendéglátó-ipari szakemberekből álló, kilenctagú szakértő zsűri bírálja el a pályázatokat, ugyanakkor a nagyközönség szavazatai alapján különdíjakat is kiadunk a legjobbaknak.

  A Turizmus Trend szaklap keresi Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, különleges kifőzdéit és szórakozóhelyeit! Versenyünk célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést.

  Várjukbármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, streetfood stb.) pályázatát.

  Összesen 6 kategóriábanvárjuk a nevezéseket. Ezek a következők:

  1. ÉTLAP- ÉS ITALLAPDESIGN

  A kategóriában a vendéglátóhelyeken használt menük vizuális kialakítását díjazzuk, funkció és vizuális megvalósítás egységét keressük.

  2. WEBOLDAL ÉS MOBILOLDAL DESIGN ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁG

  A kategóriában a vendéglátóhelyek online megjelenését díjazzuk. A dizájn és funkcionalitás egységét és harmóniáját keressük.

  3. LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT

  A kategóriában a vendéglátóhelyek vizuális megjelenését díjazzuk, a cél a funkció és a megfelelő forma összhangjának megtalálása.

  4. VENDÉGLÁTÓIPARI KIEGÉSZÍTŐK

  Márkázott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa stb. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazzuk, vizuális szempontból.

  5. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR

  A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum, megvilágítás stb. egységét díjazzuk.

  6. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR

  A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum egységét díjazzuk.

  A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületünkön, a www.turizmusonline.hu-n és a www.kreativ.hu-n, illetve Facebook oldalunkon, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.

  Nevezési határidő:Augusztus 08. péntek 18.00

  Nevezési díj:9 900 Ft + áfa / nevezés

  A ZSŰRI TAGJAI:

  –Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató

  –Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető

  –László Árpád, Robinson Étterem, tulajdonos

  –Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos

  –Mészáros Marianna, Danubius Hotels Nyrt., hirdetési és pr-menedzser

  –Pyka Zsolt, Városi Tájkép Csoport, forma- és tájépítő iparművész

  –Ráday Dávid, Hello Woods

  –Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő

  –Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

  Küldjön egy képet kedvenc étterméről, értékes ajándékutalványt nyerhet!

  Melyik az ország legszebb étterme? Hol van a legszebb kerthelyiség? Hol találkozott a legegyedibb étlappal?Töltsön fel egy képet kedvenc vendéglátóhelyéről az Instagramra #gastrodesign2014 hashtaggel és értékes vouchereket nyerhet!

  A Gastro Design verseny közönségszavazásán a nagyközönség fotóit várjuk kedvenc éttermeikről, kerthelyiségeikről, étlapjaikról, esetleg egyéb ötletes kiegészítőkről.A szavazáshoz nem kell mást tenni csak Instagramon bejelentkezni az adott helyről, feltölteni egy képet #gastrodesign2014 hashtaggel ellátniés ezzel máris több eséllyel indulhat a versenyen kedvenc vendéglátóhelyünk.

  Fontos, hogy a közönségszavazás díjazása során a zsűri a legtöbbször hashtaggelt vendéglátóegységet fogja díjazni, viszont csak abban az esetben, ha a verseny 6 kategóriájának bármelyikében már adott le nevezést.

  A közönségszavazásban minden indulónak biztosítunk egy nyomtatásra kész flyert, melyet csak ki kell nyomtatni és a vendégek számára jól látható helyen elhelyezni.

  A szavazók között pedig értékes vouchereket sorsolunk ki.

  Jelentkezés és további info:

  Légrády Edit,

  e: legradye@ttrend.hu
  t: + 36 1 430 4591
  f: + 36 1 430 4579

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!