A Designer Outlet Parndorf nyári dizájner kiárusítása a vásárlás különleges élményével hívogat

Fedezze fel a friss nyári divatot a Designer Outlet Parndorfban, és töltse fel ruhatárát nyári darabokkal!

A nyári kiárusítás további kedvezményeket biztosít a nemzetközi luxus-, lifestyle és dizájnmárkák árából. Jó alkalom arra, hogy miénk legyen egy régen áhított dizájnertáska vagy tovább bővítsük gardróbunkat néhány kiváló magassarkúval. 

Forrás: Travelo

Már éppen tervezte ausztriai üdülését? A programból nem maradhat ki egy sikkes vásárlás a Designer Outlet Parndorfban. A több, mint 130 üzletben mindenki megtalálja álmai dizájnerdarabját: a McArthurGlen Designer Outlet Parndorf márkái között olyan nemzetközileg ismert neveket találunk, mint Karl Lagerfeld, Escada, Calvin Klein, Stefanel, Marc O'Polo, Guess, True Religion vagy Pollini.

Forrás: Travelo

Late Night Shopping a Designer Outlet Parndorfban

Augusztus 21-én, az év eseményén akár 80%-os kedvezménnyel, 23 óráig nyitva tartó üzletekkel és nyári szórakoztató programmal várja látogatóit a Designer Outlet Parndorf.

Forrás: Travelo

Több idő, több nyári vásárlás

A hosszabbított nyitvatartási időnek köszönhetően péntekenként egészen 21 óráig semmi sem állhat az izgalmas nyári vásárlás útjába.

A Designer Outlet Parndorf megközelítése autóval rendkívül egyszerű, ami szintén a nyugodt vásárlást segíti. A személyautóval érkezőket számos ingyenes parkolóhely várja közvetlenül az üzletek előtt.

További információk: http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/hu/

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek