Nyári shoppingtúra a Premier Outletben

  Útban a Balaton vagy a tengerpart felé érdemes megállni a Premier Outletben, ahol a nyári ruhatár akár az utolsó pillanatban is beszerezhető, ráadásul a belvárosi áraknál jóval olcsóbban. A Center a legnagyobb világmárkákat most akár több mint 70% kedvezménnyel kínálja.

  Nyaraláskor a magyar családok az átlagosnál jóval többet költenek, hiszen ilyenkor az örömteli pillanatok, és nem a takarékosság a fontos. A családi költségvetés viszont helyrebillenthető, ha a nyaraláshoz szükséges kellékeket jó áron vásároljuk meg. A biatorbágyi divat outlet központ, a Premier Outlet a minőségi világmárkákat most akár több mint 70%-os kedvezménnyel kínálja, a belvárosi vagy a balatoni üzletek áraihoz képest. 

  Forrás: Travelo

  Ráadásul a Premier Outlet útba esik a Balaton vagy a tengerpart felé is, így a hiányzó fürdő- vagy sportruha egy rövid kitérővel az utolsó pillanatban is beszerezhető. Bikinit és fürdőnadrágot a Calzedonia, Intimissimi és Tezenis üzletében találunk, ahol az óriási választékból egy teljesen egyedi bikinit is összeállíthatunk. A nyári sportok rajongói a Budmil, a Heavy Tools és a Helly Hansen outletekben kaphatnak úszódresszt, strand shortot és strandpapucsot. Ha a divatos megjelenés a fontos, az Undercolors of Benetton üzletbe érdemes benézni. Ha pedig pont a bőrönd hiányzik, a Samsonite outlet a megoldás!

  A Premier Outlet 1780 ingyenes, őrzött parkolóhellyel várja a nyaralókat.

  További információ: facebook.com/PremierOutletsCenter

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!