Együtt nyaralna az egész család?

Együtt nyaralna az egész család?

Válasszunk olyan úti célt, ahol időjárástól függetlenül kicsik és nagyok is jól érzik magukat! A Sárvári Fürdőben egyszerre strandolhatunk és gyógyfürdőzhetünk, itt találunk csendes pihenőtereket és játékos gyerekbirodalmat is.

Önfeledten

Pancsolás, csúszdázás, hintázás és homokozás – aligha van olyan gyerek, aki nem így képzeli egy nyaralás tökéletes napirendjét. A strand hullámmedencéje a felnőttek számára is igazi élményt jelent, ám a gyerekek még ennél is jobban szeretik a kalandmedencét és a vízi játszóteret. A vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget, itt aztán próbára tehetik az ügyességüket és a bátorságukat. Míg az apróságokat a bébi pancsoló várja, addig a nagyobbak akár fejeseket is ugrálhatnak egy speciálisan kialakított öbölben. A négypályás versenycsúszda és a három óriáscsúszda a megunhatatlan élmények tárháza. A strand röplabda-, foci- és petanque pálya remek szórakozást nyújt a napozás és a fürdőzés mellett egy kis testmozgásra vágyó felnőtteknek is.

Akár eshet is az eső!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben akkor sem kell lemondanunk a vizes élményekről, ha rosszabbra fordul az idő. A fedett élményfürdőben a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a kicsiket, a nagyobb gyerekek pedig az óriáscsúszdákon vagy az úszómedencében vezethetik le az energiájukat. Habár a közös játék utánozhatatlan élmény nyújt, a szülők és a nagyszülők tökéletes pihenéséhez egy kis nyugalomra is szükség van. A szakképzett óvónőknek hála, a gyerekek boldogok a játszóházban, így a felnőttek belemerülhetnek egy-egy könyvbe, kényeztethetik magukat egy kellemes masszázzsal, de gondtalanul élvezhetik az élményfürdőtől térben jól elkülönülő, csöndesebb gyógyvizes medencéket is.

Kalandvágyóknak

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában tizenegy, különböző nehézségű drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat. Az óriás fák között, a sárvári hét tó egyikének partján kialakított Kalandparkban érdemes kipróbálni a 10 méter magas mászófalat, az íjászpályát, vagy az airsoft lövészetet is. A gyerekek fára is mászhatnak és az ügyességüket is próbára tehetik a tóparti aranymosás során. A tanösvény, a játszótér vagy a szabadtéri tréningkert a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt önfeledt szórakozásra csábítja.

Érdemes hosszabb időre érkezni

A fürdő és a strand nyújtotta örömök, valamint a város látnivalói több napra kínálnak programok. Ne siessünk, szánjunk időt a felfedezésükre! A fürdő területén számtalan szálláslehetőséget találunk. Van itt kiválóan felszerelt kemping, igényes apartman ház, de még egy négycsillagos hotel is, amit közvetlenül a fürdő épületében alakítottak ki. A választásnál azt is vegyük számításba, hogy a szállóvendégek a fürdőt, a szauna-világot és a fitnesz termet ingyenesen vehetik igénybe.

www.sarvarfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek