Tavaszi felfrissülés Tiszafüreden

A Tisza Balneum Hotelben végleg vége a téli hónapoknak! A szálloda könnyed szezonnyitó csomagjai pihentető feltöltődést ígérnek. Engedjen Ön is a Tavasz csábításának!

 

Hazánk egyik legismertebb látványossága, a Hortobágy mellett fekszik Tiszafüred városa. A település természetvédelmi övezetében épült, ökotudatos üzemeltetésű, négycsillagos szállodája a Tisza Balneum Thermal Hotel. A szállodakomplexumot egy háromszintes 51 szobás főépület és 9 különálló kétszintes kisház alkotja, ahol további 18 lakosztályban élvezhetik a vendégek a tóparti környezetet. A hotel saját termálkúttal rendelkezik mely 740 méter mélyről feltörve, 44 celsius fokos vízzel táplálja a minden igényt kielégítő medencéket.

A Tisza Balneum Tavaszi Vital akciója a minőségi pihenést a testi-lelki fittség megteremtésével kapcsolja össze, és számos különlegességet rejteget. A minimum két éjszakára igénybe vehető csomag büféreggelit és –vacsorát tartalmaz, egy alkalommal Vitalebéddel kedveskedik a szálloda a vendégeknek. A mozgást kedvelők testet-lelket átmozgató mozgásóra, mozgásterápiás óra vagy jóga keretében frissülhetnek, és a szálloda saját jégpályáján 3 órás pályahasználat közben hódolhatnak a korcsolyázásnak.

A látogatókat személyenként egy alkalommal Welcome Drink várja, minden kedves vendég wellness kupont kap ajándékba 2.000 Ft értékben. A szálloda korlátlanul igénybe vehető, exkluzív SPA részlegében két fedett termálvizes medence, egy átúszó medence, pezsgőfürdő illetve finn szauna biztosítja a teljes pihenést és ellazulást.Változatos masszázsok, testpakolások, bőrfiatalító és natur arckezelések közül választhatnak a látogatók. A fényterápiás, hidromasszázs fürdőben, relaxáló zene és gyertyafény mellett nemcsak test, hanem a lélek is nyugalomra talál. A különleges szanuna- és gőz rituálék során minden feszültség elillan.

 

Forrás: Travelo

A fakultatív programokra vágyóknak sem kell csalódniuk. A folyamatosan látogatható Tisza tavi Ökocentrum élményközpontja a környék élővilágát mutatja be. A Tiszavirág Ártéri sétaút 1500 m hosszú tanösvénye a Tisza-tó élővilágával ismerteti meg az érdeklődőket. Madármegfigyelő tornyai és a séta végcélját jelentő belső tó, a Göbe halászladikjai is igen népszerűek. A szállodavendégek kézműves programok során ismerhetik meg a régió lakosságának elfeledett mesterségeit, csónaktúrák, lovaglás, lovaskocsikázás, kenuzás és kerékpározás közben gyönyörködhetnek a vidék szépségeiben.

A Balneum, nem csak a fiatalabb korosztályra gondol. A nyugdíjasok számára kialakított Senior Csomagban kiemelt hangsúlyt kap a kitűnő minőségű termálvíz, amely magas ásványianyag tartalma révén kiválóan alkalmas a különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére, de immunerősítő, nyugtató, stresszoldó hatással is bír. Izombénulással és sorvadással járó ideggyógyászati betegségek, sőt idült nőgyógyászati betegségek kezelésére is sikerrel alkalmazható.

A már egy éjszakára is foglalható Senior Csomagot választók is élhetnek a jégpálya használattal, a spa részleg korlátlan használatával, de a nordic walkingot is kipróbálhatják egy óra erejéig. A büféreggeli és -vacsora mellett az ötórai teát a hangulatos kandalló mellett fogyaszthatják el, majd biliárd-, kártya- és sakkasztal vagy társasjátékok mellett tölthetik a tavaszi estéket.

Fakultatív programok sora közül választhatnak az akció résztvevői. Hintón ülve ismerhetik meg a tiszai táj egyedülálló szépségét. A környék tájházai, múzeumai, a Hortobágyi Nemzeti Park programjai változatos élményeket rejtenek. Idegenvezető kíséretében fedezhetik fel Eger és Debrecen nevezetességeit, látnivalóit.

A hotel külön akcióval készül a Húsvétot és a Tavaszi szünetet Tiszafüreden töltők számára is. Maradandó élményt ígér a hagyományos népi locsolkodás, de a fakultatív koktélbárral, kedvezményes koktélokkal színezett nagypénteki, nagyszombati és a vasárnap éjféli csobbanás is felejthetetlen pillanatokkal kecsegtet. A szálloda ajándékaként belépőt kapnak a vendégek a Tiszavirág Ártéri Sétaúthoz, a Tisza-tavi Ökocentrumba és személyenként 2.000 Ft értékű wellness kuponhoz is jutnak. Az ünnep kapcsán házias, hagyományőrző ételeket kóstolhatnak.

A Hotel Balneum meghitt pillanatokat kínál akár az egyedül, akár a párban, társaságban érkezőknek. A szálloda környezetére jellemző csend és a természet közelsége biztos alapja a pihentető ellazulásnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek