Természetesen & örömmel

  Ünnepi ajánlatok a Hotel Fagustól: Karácsonyi shopping light Ausztriában a csajokkal, Advent bécsi kirándulással, Csillagszórós karácsony!

  A soproni Lövérek szívében található Hotel Fagus ablakából kipillantva még örömmel nyugtázzuk a színes faleveleket, a bágyadt őszi napsugarakat, a kora reggelek csípőssége és az illatok azonban már jelzik a tél, az év végi ünnepek közeledtét.

  Forrás: Travelo  Jó lenne egy csajos wellness hétvége? Egy kellemes aroma masszázs, a finom meleg szauna mindig jókedvre derít, de wellness helyett vagy mellett most is érdemes a szállodából kimozdulni. Íme, egy ötlet: wellness a Fagusban, shopping Ausztriában! Kössétek össze a kellemest a hasznossal: szerezzétek be a legjobb karácsonyi ajándékokat is egy röpke hétvége alatt - nyűg helyett móka és kacagás, sofőr, wellness és lazítás... Mindez lehetséges. Mikor értek rá legkorábban?

  November végéig nem? Az sem baj. A szálloda „ Advent bécsi kirándulással" nevű ajánlatával felfedezhetitek a karácsonyi díszbe öltöztetett várost.

  Legyetek részesei a karácsonyi forgatagnak, éljétek át a közelgő ünnep hangulatát, szívjátok magatokba ízeit és illatát Bécs legszebb karácsonyi vásárán, a Christkindlmarkton, s vásároljátok meg itt a legszebb karácsonyi ajándékokat! A program része a luxus autóbuszos utazás városnézéssel, vásárlási idő Shopping City Süd-ben, látogatás a Christkindlmarkt-ra, autóbuszos „séta" a kivilágított Ring-en.

  Zöld fenyvesek, békés, havas táj, Csillagszórós varázslat vár karácsonykor is a Fagusban. Meghitt családi pillanatokra, színes programokra számíthatsz, ha szeretteiddel itt töltöd az ünnepet – és nem utolsó sorban az egész napos ünnepi sütés-főzést is megspórolják Neked...;)

  Irány Sopron – télen, nyáron!:)

  Hotel Fagus – természetesen & örömmel

   

  Forrás: Travelo

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!