Természetesen & örömmel: aktív kikapcsolódás az őszi Lövérekben

  Természetesen & örömmel: aktív kikapcsolódás az őszi Lövérekben

  Az őszi napsugarak és a színesedő levelek még kirándulásra csábítanak; érdemes kihasználni a hátra lévő jó időt egy kis mozgásra, kikapcsolódásra. A soproni Lövérek szívében található Hotel Fagus az „active life & balance" jegyében örömmel ajánlja vendégeinek a környék felfedezését – két lábon, két- vagy akár négy keréken... - Irány Sopron! A Lövérek erdei útjain, friss levegőn sétálhatunk, túrázhatunk, kocoghatunk vagy hódolhatunk a Nordic Walking-nak, a testünket-lelkünket harmóniába hozó mozgásformának, amit bárki könnyedén elsajátíthat.

  Wellness helyett vagy mellett neves soproni pincészetek szüreti programján is részt vehetünk, de igazi borkalandban is részünk lehet a Hotel Fagus egyik kedvezményes ajánlatával; ahol a saját ízlésünknek leginkább megfelelő pincészet borkóstoló programján ismerkedhetünk a Soproni Kékfrankosokkal és más nemes nedűkkel.

  Forrás: Travelo


  Vidám családi élményeket szerezhetünk a közeli ausztriai Family Parkban, és a Lövér Kalandparkban, de érdemes Sopron történelmi múltját is felfedezni egy-egy vezetett városnéző sétán. Az Esterházyak nyomába eredhetünk, Eszterháza, Fraknó és Eisenstadt kastélyai / várai a múltról mesélnek. Az izgalmas programokat követően a szállodában átadhatjuk magunkat a kulináris élvezeteknek, a büféétkezések bőségének; a kényeztető wellness élményeknek, egy igazán barátságos szállodai személyzet törődésének. Ha pedig nem tudnánk választani a sok jó programlehetőség közül, akkor érdemes hétköznapra időzíteni őszi pihenésünket, a vasárnap érkezőknek most 4 éjszaka mindössze 3 árába kerül Sopronban, a Hotel Fagusban!

  Fagus Hotel Sopron – Természetesen & örömmel

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!